Wielkie plany na 2018 rok
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 wrote:A po tej laparoskopi brałaś jakieś leki ?? Wspomagałaś się czymś ??
Przed laparo miałam stymulowane cykle Clo i Aromkiem. Po - jeszcze dwa. Zawsze jest pęcherzyk, owulacja, piękny śluz w szyjce. Wszystko super, tylko nie ma ciąży. Byłam u dwóch ginów którzy sugerują to samo - inseminacja. Aktualnie robię sobie reset, nie chodzę na monitoring, staram się wrócić trochę do normalnego życia a jak przyjdzie czas to pewnie podejdziemy do tej iui...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyHej dziewczyny co tak nic nie piszecie
Mam nadzieje ze moje plany sie ziszcza od dzis przyjmuje juz clexane (zamiennik jego neoparin 0,6) oraz encorton 5 mg mam stracha i boje sie czy finansowo damy rade no ale wyjscia nie ma, to tzw 'zelazny zestaw' wielu dziewczynom sie udalo wiec mam nadzieje ze i mnieLetitbe lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Hej dziewczyny co tak nic nie piszecie
Mam nadzieje ze moje plany sie ziszcza od dzis przyjmuje juz clexane (zamiennik jego neoparin 0,6) oraz encorton 5 mg mam stracha i boje sie czy finansowo damy rade no ale wyjscia nie ma, to tzw 'zelazny zestaw' wielu dziewczynom sie udalo wiec mam nadzieje ze i mnieSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Susanna trzymam kciuki za Ciebie bardziej, niż za siebie
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Bo u siebie to tyle wątpliwości, chociażby o te finanse'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ten aspekt dawno przestal miec dla mnie znaczenie, troche sie tylko teraz boje bo mam drogie te leki i jak sie przeciagnie zajscie to ladnie wybulimy
Możesz zdradzić ile kosztują leki?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Oooo ja jednorazowo to przejdzie ale tak przez dłuższy czas to faktycznie kiepsko'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dopoki nie zajde
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hej,
bez zmian. Termometr mi się popsuł( dziadostwo) take nie wiem,czy była ta owualcaja czy nie. Kupłam nowy, niby nie powinno się zmieniać w trakcie cyklu ale ni mam wyjścia. Ide spać,bo jutro moj dyżur wstawania do małej (może do 7 pośpi,oby)
Dobrej nocy. -
Cześć dziewczyny!!!
My z mężem też staramy się o pierwsze dziecko od paru miesięcy:) w maju właśnie skończyłam 29 lat i zawsze jak sobie myślałam o dziecku to chciałam urodzić w wieku 30 lat:) więc 2018r musi być SZCZĘŚLIWYPoczątek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
Adelcia no lepszy nowy niż żaden ja też już nie wiem co z tą moją owulacją. Zawsze ze dwa dni wcześniej lekko podnosi mi sie temperatura a teraz nic
Hej Anuś takie mamy założenie, że żadna stąd bez brzucha nie wyjdzie w tym rokuSusannaDean lubi tę wiadomość
My Ovulation Chart