Wielkie plany na 2018 rok
-
WIADOMOŚĆ
-
Letitbe wrote:Anet w niedziele zawsze są przyjemne, bo człowiek bardziej wypoczety.
Halszka podobno lipiec ma byc taki deszczowy ale sierpień ma nadrobić. Ciekawe ile w tym prawdy.
A mnie dzisiaj mimo niedzieli czeka trochę pracy.
To fajnie może wypoczne nad morzem, mam nadzieję, że już z fasolka teraz czekam na efekty naszych starań...
Pracujesz w niedzielę ?? -
Coś mi się dzieje z telefonem i urywa mi watek jak piszę...
Ten tydzień mialam ciężki, same nieszczęścia i latam miedzy szpitalami jeden w Krakowie, drugi w Tarnowie i nie miałam czasu pisac z tym moim telefonem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 17:07
-
Ja w czwartek mam wizytę u gina, zobacze co powie. Jaką mam szansę na trzecią ostatnią ciążę w moim życiu. Jak patrzę na moje dzieci to również czuję że kogoś jeszcze brakuje w mojej rodzinie, że nie jest pełna, no ale miałam dwa cc więc liczę się z tym że może być ciężko....
Trzymam kciuki za Was, właśnie doczytałam co tam u Was i mam nadzieję ze powoli każda z nas szczęśliwie opuści ten wątekWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 17:07
Rene lubi tę wiadomość
-
Mamusia a co to się stało, żeś po szpitalach latała?
Halszka pracuję w domu, więc najczęściej pracuję w dniach i godzinach, w których wszyscy mają wolne'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe wrote:Mamusia a co to się stało, żeś po szpitalach latała?
Halszka pracuję w domu, więc najczęściej pracuję w dniach i godzinach, w których wszyscy mają wolne -
Halszka kiedy termin @? Ja w tym tygodniu powinnam miec owulację ale czy będzie? Postawilam na ten castagnus bo czasem spoźnia mi sie @ rzadko obserwuję śluz płodny tak też było przed moim drugim dzieckiem, nigdy nie widziałam żadnego śluzu płodnego a na monitoringu potwierdził się brak pęcherzyków i pewnie teraz też tak jest, aczkolwiek w czwartek wizyta u gina i zobaczymy...
Dobrej nocy Wam życzę!!! I owocnej -
Mamusiacoreczkiisynusia wrote:Halszka kiedy termin @? Ja w tym tygodniu powinnam miec owulację ale czy będzie? Postawilam na ten castagnus bo czasem spoźnia mi sie @ rzadko obserwuję śluz płodny tak też było przed moim drugim dzieckiem, nigdy nie widziałam żadnego śluzu płodnego a na monitoringu potwierdził się brak pęcherzyków i pewnie teraz też tak jest, aczkolwiek w czwartek wizyta u gina i zobaczymy...
Dobrej nocy Wam życzę!!! I owocnej
Zdaj relację koniecznie z wizyty
Halszka taka praca jak każda inna ma swoje plusy i minusy ☺️ najgorzej, że mąż "zapomina", że pracuje i ciągle mi głowę zawraca mało istotnymi sprawami. Nie mogę też wykręcić się z jakiejś imprezy brakiem urlopu i jak rodzina przyjedzie to oczywiście trzeba wszystko rzucić'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Mamusiacoreczkiisynusia wrote:Halszka kiedy termin @? Ja w tym tygodniu powinnam miec owulację ale czy będzie? Postawilam na ten castagnus bo czasem spoźnia mi sie @ rzadko obserwuję śluz płodny tak też było przed moim drugim dzieckiem, nigdy nie widziałam żadnego śluzu płodnego a na monitoringu potwierdził się brak pęcherzyków i pewnie teraz też tak jest, aczkolwiek w czwartek wizyta u gina i zobaczymy...
Dobrej nocy Wam życzę!!! I owocnejMamusiacoreczkiisynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lansdrynka69 wrote: