Wielkie plany na 2018 rok
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny. Dziś zapowiada się luz u mnie przynajmniej pod względem szpitali, kupiłam truskawki, będą pierogi z truskawkami na obiadek.
Halszka co to się dzieje? Skąd te łzy?
Lansdrynka również trzymam kciuki mocno!!!
Rene dam znać, ale gorzej jak mnie zdołuje. Wiosną bylam u jednego bo potrzebowałam skierowanie na usg piersi (coś wyczułam, na szczęście nic groźnego) to przy okazji mi powiedział przeprowadzając wywiad że lepiej żebym nie nadwyrężała ,,dobroci Bożej,, i już w ciążę nie zachodziła bo cc to bardzo poważna operacja... ale fakt faktem on jest dziwny, prowadzi ciążę mojej znajomej i w 36tyg odmówił jej 4l bo powiedział jej ze nie ma takiego przepisu co by kazał mu wystawić l4. Tak że mnie jako pacjetkę ma na pewno z głowy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 11:05
-
A bo głupol ze mnie straszny. Od jakiegoś czasu nie robię testów lh, nie mierze temp. A dziś rano pomyślałam sobie, że zmierzę zobacze czy była owu a tu dupą chyba jej nie było bo temp. tylko 36,66 a zawsze miałam ponad 37 i tak teraz myślę...
-
Halszka112 wrote:Aaa dodam, że brałam letrozol od 3 dc do 7 dc bez monitoringu bo tak mi powiedziala Pani dr. A ja sie jej głupia posłuchałam.
-
nick nieaktualny
-
Anet_86 napewno masz rację a ja panikuje, bo nie miałam właśnie monitoringu. Ta dr to wogule powiedziała,że spokojnie mogę brać ten lek z 5 miesięcy bez kontroli ale ja nie jestem tego pewna ?? Po co tak sie faszerować bez kontroli
-
Nie, jeszcze Was nie zostawiłam hehe:)
Halszka no nie wiem ja miałam śluz wodnisty mleczny, było go sporo jak okazało się że jestem w ciąży, a tak naprawdę średnio znam się na swoim organiźmie i tych całych symptomach owulacji. Śluzu płodnego szukałam przed drugą ciążą, ale nigdy go nie zaobserwowałam, teraz kilka razy widziałam taki ciągnący się śluz ale zawsze tylko jeden dzień, dla mnie wyglądało to jak przepraszam za wyrażenie ,,glut z nosa,,, czy to bylo to tego nie wiem... -
Mamusiacoreczkiisynusia wrote:Nie, jeszcze Was nie zostawiłam hehe:)
Halszka no nie wiem ja miałam śluz wodnisty mleczny, było go sporo jak okazało się że jestem w ciąży, a tak naprawdę średnio znam się na swoim organiźmie i tych całych symptomach owulacji. Śluzu płodnego szukałam przed drugą ciążą, ale nigdy go nie zaobserwowałam, teraz kilka razy widziałam taki ciągnący się śluz ale zawsze tylko jeden dzień, dla mnie wyglądało to jak przepraszam za wyrażenie ,,glut z nosa,,, czy to bylo to tego nie wiem...
Mam nadz że u Ciebie wszystko się poukłada szybciutko i wszyscy szybko wyzdrowieją
Trzymam kciuki za to i za Twoją czwartkową wizytęMamusiacoreczkiisynusia lubi tę wiadomość
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Mati1 wrote:Mamusia fajnie że jesteś
Mam nadz że u Ciebie wszystko się poukłada szybciutko i wszyscy szybko wyzdrowieją
Trzymam kciuki za to i za Twoją czwartkową wizytę
Ciocia już w swoim domku od dzisiaj, niestety z charakteru ciężki przypadek...
Kuzyn też powoli odzyskuje siły, miał dużo szczęścia kilka złamań kończyn ale najważniejsze organy,kręgosłup i głowa całe, tak że jesteśmy dobrej myśli.
Im bliżej do czwartku tym bardziej się boję że moje nadzieje rozwieje wiatr... Już nawet rozglądam się za jakąś pracą bo do mojej obecnej nie chcę wracać. A jak znajdę pracę z którą zwiążę swoją przyszłość to z ciążą nie da rady... szukam pracy na trzy zmiany aby więcej mieć czasu dla dzieci. Dawno już nie mialam takiego metliku w głowie, bo cały czas prześladuje mnie poczucie że moja rodzina nie jest pełna. Po drugim cięciu wróciłam do szpitala bo jakieś ropne zapalenie miałam, pamiętam jak mąż wtedy powiedział, że to już ostatnie dziecko, tak mi się wtedy przykro zrobiło,ale później zmienił zdanie, powiedział że chce troje, czwórki nie, no chyba że będę bliźniaki hehe:) -
Halszka112 wrote:Anet_86 napewno masz rację a ja panikuje, bo nie miałam właśnie monitoringu. Ta dr to wogule powiedziała,że spokojnie mogę brać ten lek z 5 miesięcy bez kontroli ale ja nie jestem tego pewna ?? Po co tak sie faszerować bez kontroli
-
Mamusia to dobrze ze juz wraca Rodzinka do normy
Rozumiem Twoje wątpliwości ale postaraj się myślec pozytywnie. Zobaczysz co Ci jutro gin powie. Czekam na dobre wieści - daj znać
A jest prawdopodobieństwo, ze możesz mieć bliźniaki??Mamusiacoreczkiisynusia lubi tę wiadomość
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...