Wielkie plany na 2018 rok
-
WIADOMOŚĆ
-
Letitbe nie nastawiam się na dobre wieści, dwa cięcia, spora nadwaga, pewnie będzie odradzał a mnie chudniecie idzie bardzo wolno, więc gdy osiągnę idealną wagę to już będę za stara na ciążę Moje problemy z zajściem w ciążę i duża tendencja do tycia straszenie rozciagnely w czasie moje ciąze, syn 7 lat, córka 2, miało być 3-4 lata rożnicy, wyszlo 5. Teraz bym chciała max 3 lata, ale chcieć to ja sobie mogę....
-
Halszka112 wrote:Mamusia staram się ale jak widać z marnym skutkiem..
Mati1, tak jest opcja bliźniaków, moja mama jest bliźniakiem a ponoć co drugie pokolenie ma szansę, przy czym aż na tak wiele szczęścia nie licze hehehe. Czasem tylko myślę że byłoby fajnie i byłoby co robićMati1 lubi tę wiadomość
-
Może to głupio zabrzmi ale odnośnie wiary i modlitwy, to wierzę, że wszystko dzieje się po coś i jeżeli będzie pisane dziecko Tobie, czy mnie to przyjdzie i to w najlepszym z perspektywy czasu momencie. Może na przykład ta różnica wieku wyjdzie Tobie i dzieciom na dobre, może dzięki temu nie będą w przyszłości ze sobą rywalizować. Wiesz, zawsze można dojrzeć lepszą stronę sytuacji. Jeżeli się okaże, że jednak nie wszystko gra w Twoim organizmie i długo Ci się zejdzie z zajściem, to może dziecko chce, żebyś dłużej o nie walczyła, albo żebyś dzięki temu uświadomiła sobie jak bardzo Tego chcesz
Ale filozofią zaleciało. Może to glupota ale mnie takie tłumaczenie zawsze pomaga w trudnych chwilachWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 23:59
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak wcześnie? Ja się dopiero łóżka zerwałam'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Cześć Dziewczyny:) Jak samopoczucie dzisiaj? Zapowiada sie całkiem przyjemny dzień
Mamusia to masz jak ja z tymi bliźniakami. Duża szansa jest - zobaczymy co nam z tych starań wyjdzie. Trzeba być dobrej myśli
Letitbe zazdroszczę też bym dziś jeszcze pospała a ja o 5:00 na nogachCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Hey, ja tez ju w pracy od 7:00
A wracając do wczorajszego tematu lekarzy to ja rozumiem to, że nie jestem ich jedyną pacjentką ale chodzę do kliniki i zostawiam tam kupę kasy więc licze że podejdą indywidualnie do mojego problemu. A najlepsze jest to że badania jakie do tej pory robiłam to kierowała mnie na nie moja dietetyczka. Złota kobieta. Mój wcześniejszy ginekolog nie zwrócił uwagi na wynik tarczycy 2,98, twierdził, że to w normie dopiero ona powiedziała, że tak nie jest. -
SusannaDean wrote:Smucą mnie te cykle ( u mnie 16 ale 2 ciąże się trafiły )
Przykro mi bardzo...
Próbowałaś dong quai? Podkręcanie owulki?
Piłam to ziółko razem z tragankiem, to właśnie dietetyczka mi poleciła. No a owulkę podkręcam teraz letrozolem. Czekam na efekty teraz -
Halszka112 wrote:Hey, ja tez ju w pracy od 7:00
A wracając do wczorajszego tematu lekarzy to ja rozumiem to, że nie jestem ich jedyną pacjentką ale chodzę do kliniki i zostawiam tam kupę kasy więc licze że podejdą indywidualnie do mojego problemu. A najlepsze jest to że badania jakie do tej pory robiłam to kierowała mnie na nie moja dietetyczka. Złota kobieta. Mój wcześniejszy ginekolog nie zwrócił uwagi na wynik tarczycy 2,98, twierdził, że to w normie dopiero ona powiedziała, że tak nie jest.
To fakt, też mnie to irytuje. Ja będąc u neurologa ze sporym problemen zaplacilam grubo ponad stówę za wizytę, która trwała mniej niż dwie minuty. Na własną rękę zrobiłam rezonans, eeg i inne kosztowne badania, żeby dowiedzieć się, że... Lekarz nie wie co mi jest. No myślałam, że faceta obedrę ze skóry. W ostateczności pomógł mi dentysta.
Już chyba bym wolała wybrać się do lekarza, u którego w kolejce trzeba czekać miesiące ale mieć pewność, że mi pomoże niż tracić czas i pieniądze na ignorantów'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
A patrzyłaś po serwisach typu znanylekarz?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ja to nie i liczę na to, że nie będę musiała'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe wrote:A patrzyłaś po serwisach typu znanylekarz?
Na razie sie staramy a we wrześniu wrócę do intensywnego szukania lekarzaCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...