Wielkie plany na 2018 rok
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wooow super ze macie konkretny plan
Ja zmienilam gina ktora zlecila mi sporo badan ale przynajmnie wiem ze jest ok. Teraz kazala mi do 3 miesiecy zrobic droznosc i tak mnie to stresuje ze nie wiem- pewnie zdecyduje sie w ostatnim cyklu liczac na to ze jednak nie bede musiala i jeszcze musze troche uzupelnic wit D bo maly brak wyszedl. Tak wiec cos sie dzieje ale jakos tak na luzie- zrezygnowalam z mierzenia tempki i obserwacji i jakos jest mi lzej i tez mniej forum czytam bo nie chce sie nakrecacCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Androlog powiedział, że te szczegółowe wyniki męża są ok, jedynie musimy podnieść morfologię i liczbę i mamy szanse na naturalne zajście"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Czesc dziewczyny postanowiłam dołączyć do was ☺ od ponad roku staram sie z mężem dzidziusia nie stety bez owocnie ,mam niedoczynność tarczycy ,dwa tyg temu ginekolog skierował mnie na badanie prolaktyny wynik okazał sie dużo za wysoki przyjmuje od tego czasu bromergon 2 razy,dziennie oraz duphaston 1raz dziennie ,powiedzcie mi czy któraś z was przyjmowała bądź słyszała o tych lekach ze komuś pomogły ?z góry dziekuje za odp ☺agusia18_11
-