X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wielkie plany na 2018 rok
Odpowiedz

Wielkie plany na 2018 rok

Oceń ten wątek:
  • Mati1 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) ale tu cisza;)
    Co tam u Was Kobietki?

Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 15:39

• Mati1 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wooow super ze macie konkretny plan :)
    Ja zmienilam gina ktora zlecila mi sporo badan ale przynajmnie wiem ze jest ok. Teraz kazala mi do 3 miesiecy zrobic droznosc i tak mnie to stresuje ze nie wiem- pewnie zdecyduje sie w ostatnim cyklu liczac na to ze jednak nie bede musiala :D i jeszcze musze troche uzupelnic wit D bo maly brak wyszedl. Tak wiec cos sie dzieje ale jakos tak na luzie- zrezygnowalam z mierzenia tempki i obserwacji i jakos jest mi lzej :) i tez mniej forum czytam bo nie chce sie nakrecac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

• Mati1 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie hsg- tez mi tak mowila, ze daja srodki przeciwbolowe i jest ok- a czytalam ze roznie to wyglada stad moje odwlekanie tego badania ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2017, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    '

• Mati1 Ekspertka

Wysłany: 10 października 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem:) w listopadzie pojde i zobaczymy co dalej :)

Anet_86 lubi tę wiadomość

• Marcelina85 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Androlog powiedział, że te szczegółowe wyniki męża są ok, jedynie musimy podnieść morfologię i liczbę i mamy szanse na naturalne zajście :)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
    - Janusz Korczak

PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
    7t1d (*)
  • agusia18_11 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny postanowiłam dołączyć do was ☺ od ponad roku staram sie z mężem dzidziusia nie stety bez owocnie ,mam niedoczynność tarczycy ,dwa tyg temu ginekolog skierował mnie na badanie prolaktyny wynik okazał sie dużo za wysoki przyjmuje od tego czasu bromergon 2 razy,dziennie oraz duphaston 1raz dziennie ,powiedzcie mi czy któraś z was przyjmowała bądź słyszała o tych lekach ze komuś pomogły ?z góry dziekuje za odp ☺

agusia18_11
‹‹ 27 28 29 30 31
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ