Wielkie plany na 2018 rok
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz sama mam mętlik w głowie gin mowi ze czas leci i lepiej starać się a w ogóle my tez chcemy dziecko drugie żeby była mała różnica. Ale myślałam ze może od października zaczniemy się starać bo mam macierzyński do stycznia i zaległy urlop to w marcu do pracy a tak to był została na l4 i z córką była w domu a czy tak się uda. Fajnie bo juz ona będzie starsza teraz jeszcze nie wyobrażam siebie być być ciazy a z drugiej strony kto wie kiedy się uda?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja myślę że temat jest do przedyskutowania z mężem. To Wy musicie wiedzieć czy to już jest kolej na następne dziecko.
A tak wogole to cześć Wam. U mnie nic nowego. Staramy się. Temp leci w dół na łeb na szyję. W czw monitoring i nie mogę się doczekać.
Dziś idziemy na pogrzeb więc średnie plany jeżeli chodzi o wakacje i urlop. Może jutro coś wykombinyhemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 10:04
-
Hej! Jest tu ktoś? Potrzebuje wsparcia bo jutro idę podglądać swoje pęcherzyki o ile wogole jakieś są....
Trochę się stresuje no jeszcze mam iść rano na krew. Z badań mam zrobić prolaktyne i estradiol. Czy ktoś może miał badany estradiol? Czemu lekarz kazał to będąc? Zaraz pomecze wojna Google.
A co u Was czemu tak cicho -
Cześć też miałam badana prolaktyne Górna granica wyszła alurat na to nic nie brałam udało się zajść zajść ciąża a estradiol to bodajże hormon odpowiedzialny za jajnik i jak pracują.
Aj w poprzedniej ciazy nabiegalam się na monitoring najpierw przed czy sa pecherzyki a później po czy pekl. Ale zawsze bylam ciekawa zawsze po wizycie sobie zapisywalam w kalendarzu i z miesiac na miesiac bylo lepiejJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
No u mnie z prolaktyne zawsze są jakieś problemy bo miałam bardzo wysoka. Ale to chyba przez pracę w dużej mierze. Od kiedy zmieniłam jest o niebo lepiej. A na resztę się już doczekać nie mogę...
Wczoraj test owulacyjny negatywny. Dziś nie miałam jak zrobić A teraz to już chyba za późno. Także czekam cierpliwie -
W skrócie to tak było zaczęłam chodzić na monitoring i tak przez 6 miesięcy pęcherzyki były ale mało dorodne przepisala mi clo i brałam jeszcze wiesiolek pęcherzyki byly pekaly a ciazy brak po 6 miesiącach zaczęłam prowadzić kalendarzyk na OF i w drugim miesiącu się udało z kalenarzykiem. Monitoring był ok bo gin wiedział co ewentualnie wprowadzić ale jak się chce bardzo to już później stresuje i miała tak zwany kryzys i już zwątpienie czy w ogóle się uda wyjechalam z mężem na weekend sam na sam i udało się chyba to wyluzowanie winko i romantyczne chwilę nic nie myśleliśmy o dziecku. Tabletki pewnie też pomogły ale luz i kalendarzy bo juz wiedziałam dokladnie w którym dc jest owu. Mężowi tez podsuwalam salfazin i witaminę D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 22:51
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
W ogole wcześniej już chcelismy dziecko przed chodzeniem do gin ale coś nie wychodziło dlatego ten monitoring. Chyba z 4 miesiace przed i 8 monitoring z gin. to ogólnie około roku Dobrze trafiłam na gin bo konkretnie jak widzialam ze juz troche minelo to zlecila robiłam badania hormonów mąż nasienie i miałam jeszcze hsg robione wyszła drożność. Męża wyniki tez okJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Tak rocznik 86 PozdrawiamJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Anet na monitoring byłam w czw 03.08 (12dc). Mam dwa pęcherzyki jeden jak to gin określił bardzo dorodny a drugi owalny trochę gorszy ale jest. Estradiol w 12 dc wynosił 528 pn/mg (gin na jego podstawie domyślał sie że będą dwa pęcherza i usg to potwierdzilo). Endometrium wrecz idealne.
W 13dc czyli w pt zgłosiłam się do mojego gina na zastrzyk Ovitrelle. Zalecenie lekarza żeby sedduszkowac wczoraj wieczorem, dziś rano i w niedz rano. Więc działamy. W środę czyli 18 dc mam zacząć brać duphaston. I 21.08 testowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 15:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny