WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Ania ja non stop coś przekręcam przy czytaniu:) Staram się szybko nadrobić i takie mi się czasem historie tworzą, że szok
-
hahahah:D
ja włąsnie chodze zla jak osa 1 dc nie jest łaskawy dla mego meża ani nie moze sobie uzyc a w zamian dostaje albo zje*ke albo płacz -
nick nieaktualnyOni to się z nami mają hahaha
Ja dzisiaj swojego opr bo choróbsko mnie rozłożyło na łopatki. Łeb mi pęka poprostu jestem nie do życia. A ten stanie i przeszkadza to w śniadaniu i gotowaniu rosołu. On jak jest chory to leży obloznie w łóżku i udaje dziecko a ty lataj fruwaj nawet jak cie rozłożyło! I mu się zebrało! Szkoda że nie umie gotować to bym pognila w łóżku,mówi że samo się zrobi ahhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:38
-
nick nieaktualny
-
hello:)
witam się po kilku dniach. Zdychałam na ból brzucha niewiadomego pochodzenia. dziś już lepiej i nawet coś wszamałam.
a ogólnie ledwo żyje, byliśmy dziś po drzewko-choinke, sami mogliśmy wyciąć jaka nam się podobała czadzik:) Stelażyk ma dziś imieniny ale nawet lampeczki nie wychylę bom na lekach buuu...
pochwalę się za to choineczkę, pokochałam ją
kattalinna, Ania_84, emaj, Marta.83, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Przyszła mama piekna choinka .. po zdj miałąm napisac ze juz chba sporo wyłoiłas jak na leząco robsz zdj
Kuruj sie kochana
Ktosiowa my własnie jutro jedziemy po choinke i chyba tez padnie na choinke w doniczce ze wzgl na kota ale mamy zamia kupic wieksza co by pozniej ja wsadzic do ogroduMarta.83 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
Przyszła mama piekna choinka .. po zdj miałąm napisac ze juz chba sporo wyłoiłas jak na leząco robsz zdj
Kuruj sie kochana
Ktosiowa my własnie jutro jedziemy po choinke i chyba tez padnie na choinke w doniczce ze wzgl na kota ale mamy zamia kupic wieksza co by pozniej ja wsadzic do ogrodu
Taką piękną choinkę półtorej metrową dzisiaj widziałam! Nawet M utargował jej cenę. Ale nie wniosłabym jej sama do domu.
-
Emaj ja dzis ma stanowisku. Zaplanowany wieczór z wanną i %.
Ja mam jakas mala tuje (czy co to jest) wdoniczce na oknie. Kupilam lampki aniolki i kilka malych bombek i jest swiatecznie.
Jak dla mnie to żywe choinki tylko w doniczkach sie kupować powinno. Bo potem jak nie u siebie w ogrodzie to u jakiegos znajomego za przysłowiową flaszke można posadzić.
A i te bez doniczek często gęsto Gubia igly w takim tempie ze do trzech kroli nie wytrzymuja. A te doniczkowe to jednak na dluzej.