WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Ania ja non stop coś przekręcam przy czytaniu:) Staram się szybko nadrobić i takie mi się czasem historie tworzą, że szok
haha
-
hahahah:D
ja włąsnie chodze zla jak osa 1 dc nie jest łaskawy dla mego meżaani nie moze sobie uzyc a w zamian dostaje albo zje*ke albo płacz
-
nick nieaktualnyOni to się z nami mają hahaha
Ja dzisiaj swojego opr bo choróbsko mnie rozłożyło na łopatki. Łeb mi pęka poprostu jestem nie do życia. A ten stanie i przeszkadza to w śniadaniu i gotowaniu rosołu. On jak jest chory to leży obloznie w łóżku i udaje dziecko a ty lataj fruwaj nawet jak cie rozłożyło! I mu się zebrało! Szkoda że nie umie gotować to bym pognila w łóżku,mówi że samo się zrobi ahhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:38
-
nick nieaktualny
-
hello:)
witam się po kilku dniach. Zdychałam na ból brzucha niewiadomego pochodzenia. dziś już lepiej i nawet coś wszamałam.
a ogólnie ledwo żyje, byliśmy dziś po drzewko-choinke, sami mogliśmy wyciąć jaka nam się podobała czadzik:) Stelażyk ma dziś imieniny ale nawet lampeczki nie wychylę bom na lekach buuu...
pochwalę się za to choineczkę, pokochałam ją
kattalinna, Ania_84, emaj, Marta.83, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Przyszła mama piekna choinka .. po zdj miałąm napisac ze juz chba sporo wyłoiłasjak na leząco robsz zdj
Kuruj sie kochana
Ktosiowa my własnie jutro jedziemy po choinke i chyba tez padnie na choinke w doniczce ze wzgl na kota ale mamy zamia kupic wieksza co by pozniej ja wsadzic do ogroduMarta.83 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
Przyszła mama piekna choinka .. po zdj miałąm napisac ze juz chba sporo wyłoiłasjak na leząco robsz zdj
Kuruj sie kochana
Ktosiowa my własnie jutro jedziemy po choinke i chyba tez padnie na choinke w doniczce ze wzgl na kota ale mamy zamia kupic wieksza co by pozniej ja wsadzic do ogrodu
Taką piękną choinkę półtorej metrową dzisiaj widziałam! Nawet M utargował jej cenę. Ale nie wniosłabym jej sama do domu.
-
Emaj ja dzis ma stanowisku. Zaplanowany wieczór z wanną i %.
Ja mam jakas mala tuje (czy co to jest) wdoniczce na oknie. Kupilam lampki aniolki i kilka malych bombek i jest swiatecznie.
Jak dla mnie to żywe choinki tylko w doniczkach sie kupować powinno. Bo potem jak nie u siebie w ogrodzie to u jakiegos znajomego za przysłowiową flaszke można posadzić.
A i te bez doniczek często gęsto Gubia igly w takim tempie ze do trzech kroli nie wytrzymuja. A te doniczkowe to jednak na dluzej.