WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Vesper wrote:Aniu,
Serdecznie Wam kibicuję, życzę Ci, żeby inseminacja się udała i żebyście zostali rodzicami w 2016 roku
Czasem Cię czytuję, masz zupełnie nieprawdopodobną wiedzę na temat żołnierzyale na pewno nie powiem że znamsie na nich bardzo dobrze
żołnierzyki sa nieprzywidywalne
nieraz z 0% prawidłowych potrafia stworzyc cuda
hihih
nie wiem moze sero czekaja która komoreczka rozłozy przed nimi ..hmmnogi nie ..ale otoczke
Vesper lubi tę wiadomość
-
hahha, Aniu, właśnie sobie wyobraziłam to, co napisałaś i przypomniał mi się stary kawał:
Młody plemnik pyta się starszego o to jak dochodzi do zapłodnienia. Starszy wyjaśnia mu, że najpierw musi przepłynąć kawał drogi, a jak dopłynie do drzwi musi zapukać i ładnie się przedstawić:
- Dzień dobry jestem plemnik.
Z za drzwi usłyszy:
- Dzień dobry jestem jajeczko.
Drzwi się otworzą, on wpłynie do środka i dojdzie do zapłodnienia.
Po jakimś czasie doszło do wytrysku i młody plemnik płynie, tak jak mu starszy kolega kazał. Gdy dopłynął do drzwi zapukał i ładnie się przedstawił:
- Dzień dobry jestem plemnik!
Ale w odpowiedzi usłyszał:
Dzień dobry jestem migdałek.
Także, ten teges, uważajcie na ślepych ginówAnia_84, kattalinna, żabka04 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Kurka a ja taka nieobeznana w temacie winiaczy, wiec myslalam ze tylko moje barwi na czarno:D
A tak sie zastanawialam na co nam te wszystkie wina, ktore dostalismy na slubie. A teraz okazaly sie strzalem w dziesiatke
Z winiaczy to ja ze studiow pamietam komandosa, opilam sie kiedys dwoma butelkami z kumplami, tzn na glowe po dwa. A z lesnego dzbana zrobilismy kiedys kisieltez na studiach. Matko, to byly czasy...
Morwa lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Komandos! Memories! Kiedyś na wakacjach z kumpela stoimy w sklepie wiejskim, zul do Pani: poproszę wino.
To za 2,80?
Zul z dumą: nie, to za 3,20!
Wtedy jeszcze takie były:)
Ania podziwiam za determinację i jeszcze mocniej zaciskam paluchy! -
No to ten tego... Ja od rana podłamana się Wam wyżalam, że to będzie mega problem z badaniem nasienia a w tym czasie mój mąż ogarnął temat gdzie i za ile robi się w stolycy
A skoro już temat wywołany, może mi któraś z Was poleci miejsce gdzie zrobią dobrze i nie za najwyższą stawkę?
Edit: próbka live pobranaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 23:41
Vesper, Marta.83, żabka04, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKat cholera faceci
suuuuuper!!!! szukaj szybko i pchaj go niech leci póki chce
Ja nie jestem z Wawy wiec nie doradzę.
Ale kiedyś jak szukałam badań po poronieniu to wyczytałam że w klinikach niepłodności robią badania nasienia, w niektórych labo przyjmują
Kat ale się cieszę że tak łatwo poszło.
Aniu kibicujęNapij się winka bierz przykład z Timu " luz w dupce ma być"!!!!!
No stres bo nie które ci nakopią!!!!! hahahahaha
A ja .....choróbsko mnie rozbiera
Dziś wycieczka do teściów bedę wieczorem
Miłego dnia -
Czołem, oj się będzie działo w styczniu(że zaczytuję klasyka:-)PP
Ania trzymam kciuki złoto dla wytrwałych:-)... a w zasadzie kuń z tenczom:-)))
Ja ze świątecznych rzeczy to zrobię pierogi i obowiązkowo grzańca oraz ubiorę choinkę z moim Sinem;-), resztę załatwią moja mamcia i teściowa;-))... to dlatego że latam po budowach i odbiorach, nad czym ubolewam ale jednocześnie uwielbiam to:-P
Pytam matke założycielke Czy wysikanie pozytywnego testu owu będzie punktowane jakimś parzystokopytnym, pytam na zaś, bo do stycznia jeszcze trochę i można by się pojarać jakimś pozytywnym testem, która tam wysika;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 10:04
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyZapomniałam dodać ją za swoich czasów z kumpelami chlalam winsko Herkules
szkoda ze go nie ma już bardzo dobre a bania hoho:-) A wódkę lodowa z pingwinami na etykiecie też miała kopa o wspomnieniach i przygodach nie wspomnę bo wstyd:-) naszczescie jednorazowa przygoda z tą wódka na pewno jej już nie rusze, na mnie zadziałała szybko:-) z resztą już jej nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 10:30
-
kattalinna wrote:No to ten tego... Ja od rana podłamana się Wam wyżalam, że to będzie mega problem z badaniem nasienia a w tym czasie mój mąż ogarnął temat gdzie i za ile robi się w stolycy
A skoro już temat wywołany, może mi któraś z Was poleci miejsce gdzie zrobią dobrze i nie za najwyższą stawkę?
Edit: próbka live pobrana
Katt mój gin chyba na chmielną odsyła bo ostatnio usłyszałam przez przypadekkattalinna lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Róża daruję sobię wlepianie koni za ovulanty, bo chyba bym opipiała z przerobem ikonek
emaj lubi tę wiadomość