WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Vesper wrote:Aniu,
Serdecznie Wam kibicuję, życzę Ci, żeby inseminacja się udała i żebyście zostali rodzicami w 2016 roku
Czasem Cię czytuję, masz zupełnie nieprawdopodobną wiedzę na temat żołnierzy
hihih
nie wiem moze sero czekaja która komoreczka rozłozy przed nimi ..hmmnogi nie ..ale otoczke
Vesper lubi tę wiadomość
-
hahha, Aniu, właśnie sobie wyobraziłam to, co napisałaś i przypomniał mi się stary kawał:
Młody plemnik pyta się starszego o to jak dochodzi do zapłodnienia. Starszy wyjaśnia mu, że najpierw musi przepłynąć kawał drogi, a jak dopłynie do drzwi musi zapukać i ładnie się przedstawić:
- Dzień dobry jestem plemnik.
Z za drzwi usłyszy:
- Dzień dobry jestem jajeczko.
Drzwi się otworzą, on wpłynie do środka i dojdzie do zapłodnienia.
Po jakimś czasie doszło do wytrysku i młody plemnik płynie, tak jak mu starszy kolega kazał. Gdy dopłynął do drzwi zapukał i ładnie się przedstawił:
- Dzień dobry jestem plemnik!
Ale w odpowiedzi usłyszał:
Dzień dobry jestem migdałek.
Także, ten teges, uważajcie na ślepych ginówAnia_84, kattalinna, żabka04 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Kurka a ja taka nieobeznana w temacie winiaczy, wiec myslalam ze tylko moje barwi na czarno:D
A tak sie zastanawialam na co nam te wszystkie wina, ktore dostalismy na slubie. A teraz okazaly sie strzalem w dziesiatke
Z winiaczy to ja ze studiow pamietam komandosa, opilam sie kiedys dwoma butelkami z kumplami, tzn na glowe po dwa. A z lesnego dzbana zrobilismy kiedys kisiel tez na studiach. Matko, to byly czasy...Morwa lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Komandos! Memories! Kiedyś na wakacjach z kumpela stoimy w sklepie wiejskim, zul do Pani: poproszę wino.
To za 2,80?
Zul z dumą: nie, to za 3,20!
Wtedy jeszcze takie były:)
Ania podziwiam za determinację i jeszcze mocniej zaciskam paluchy! -
No to ten tego... Ja od rana podłamana się Wam wyżalam, że to będzie mega problem z badaniem nasienia a w tym czasie mój mąż ogarnął temat gdzie i za ile robi się w stolycy
A skoro już temat wywołany, może mi któraś z Was poleci miejsce gdzie zrobią dobrze i nie za najwyższą stawkę?
Edit: próbka live pobranaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 23:41
Vesper, Marta.83, żabka04, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKat cholera faceci suuuuuper!!!! szukaj szybko i pchaj go niech leci póki chce
Ja nie jestem z Wawy wiec nie doradzę.
Ale kiedyś jak szukałam badań po poronieniu to wyczytałam że w klinikach niepłodności robią badania nasienia, w niektórych labo przyjmują
Kat ale się cieszę że tak łatwo poszło .
Aniu kibicuję Napij się winka bierz przykład z Timu " luz w dupce ma być"!!!!!
No stres bo nie które ci nakopią!!!!! hahahahaha
A ja .....choróbsko mnie rozbiera
Dziś wycieczka do teściów bedę wieczorem
Miłego dnia -
Czołem, oj się będzie działo w styczniu(że zaczytuję klasyka:-)PP
Ania trzymam kciuki złoto dla wytrwałych:-)... a w zasadzie kuń z tenczom:-)))
Ja ze świątecznych rzeczy to zrobię pierogi i obowiązkowo grzańca oraz ubiorę choinkę z moim Sinem;-), resztę załatwią moja mamcia i teściowa;-))... to dlatego że latam po budowach i odbiorach, nad czym ubolewam ale jednocześnie uwielbiam to:-P
Pytam matke założycielke Czy wysikanie pozytywnego testu owu będzie punktowane jakimś parzystokopytnym, pytam na zaś, bo do stycznia jeszcze trochę i można by się pojarać jakimś pozytywnym testem, która tam wysika;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 10:04
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyZapomniałam dodać ją za swoich czasów z kumpelami chlalam winsko Herkules szkoda ze go nie ma już bardzo dobre a bania hoho:-) A wódkę lodowa z pingwinami na etykiecie też miała kopa o wspomnieniach i przygodach nie wspomnę bo wstyd:-) naszczescie jednorazowa przygoda z tą wódka na pewno jej już nie rusze, na mnie zadziałała szybko:-) z resztą już jej nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 10:30
-
kattalinna wrote:No to ten tego... Ja od rana podłamana się Wam wyżalam, że to będzie mega problem z badaniem nasienia a w tym czasie mój mąż ogarnął temat gdzie i za ile robi się w stolycy
A skoro już temat wywołany, może mi któraś z Was poleci miejsce gdzie zrobią dobrze i nie za najwyższą stawkę?
Edit: próbka live pobrana
Katt mój gin chyba na chmielną odsyła bo ostatnio usłyszałam przez przypadekkattalinna lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Róża daruję sobię wlepianie koni za ovulanty, bo chyba bym opipiała z przerobem ikonek
emaj lubi tę wiadomość