WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarze mówili że przy zajściu w ciążę najlepiej żeby tsh było ok 1. Moja siostra jak zaszła- a też ma hashimoto - miała poniżej 1 (coś koło 0,6?). Zaszła w pierwszym cyklu starań... ale jak same widzicie różnie to jest ja już trzeci cykl... niby wszystko w porządku a jednak brzucha nie ma.
Mówiłam wam że pisałam do Sióstr z prośbą o pasek Św. Dominika? Właśnie dzisiaj przyszedłkattalinna, Bratek lubią tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
hej.U mnie dziś mega zespół napięcia przedmiesiączkowego, już nawet nie testuję, bo zaraz wstręciucha przyjdzie, Czuję ,że jak lada chwila nie wpadnie to eksploduję:)nawet mój M. boi się wracać z pracy bo rano już mu dałam popalić hihi ach te hormony
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Broszka jak na moje oko to i progesteron i tsh i ft4 są na takim poziomie ,że nie ma co panikować powiedz mi jeszcze ty Leczysz tarczyce ? Bierzesz leki ? Jakie masz jednostki przy progesteronie ng/ml , jak takie to spoko luzik arbuzik. Jak inne to już nie tak fajnie .
Progesteron ma takie jednostki jak napisałaś, jest w normie, ale nisko. Luzik arbuzik tak jak mówisz, w czwartek wizyta więc pewnie będę się wspomagać pigułami:) Tarczycy nie leczyłam, na początku grudnia TSH miałam 2,38, tylko przeciwciała podwyższone - jedne 4x, drugie 10x. Pani endo kazała zrobić dodatkowe badania i z nimi przyjść, a ja w międzyczasie konsultowałam to z innym endo, zaczęłam stosować bezgluten...no i zaszłam.
Morwa widzę, że masz kopalnię wesoło-pytongowych obrazków:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabciu TY jutro dostarczasz nam pozytywów ja spróbuje gadac do moejgo babla zeby w czwartek przyniósł mi jednorożca
Morwa ale cos mu ciulowato ta gra na flucie idzieemaj, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny