WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasia_k wrote:Dziewczyny a macie pakiet premium? co mi to da? warto?
no i nmozesz oblookac tylko ostatnio dodane wykresy i test w galerii
jamam za punkty przedłuzany -
Morwa wrote:Kolorowy wykres i detektor ,który niepotrzebnie może Cię nakręcać :p ogólnie to samo zło, tylko kolorowy wykres jest fajny
-
Morwa wrote:Kolorowy wykres i detektor ,który niepotrzebnie może Cię nakręcać :p ogólnie to samo zło, tylko kolorowy wykres jest fajny
-
kattalinna wrote:Uprasza się wszystkie zakreskowane literki o nie zatrzymywanie wirusów dla siebie. Podzielcie się trochę
Patrz, jakie dziecię miałoby bujne kudły
Żabka, Aniu, kciuki zaciskam aż do białych kłykci )))))Ania_84, Kjopa3, kattalinna, bar lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ale miałam piękny sen! Snila mi się lekarka, która słuchała, dawała sama z siebie wszystkie skierowania oraz te po prośbie i w ogóle jak słyszała słowo Internet to jeszcze chwaliła za zgłębianie tematu. To był cudny sen, szkoda że takie się nie sprawdzają...
-
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:Dzień dobry ale miałam piękny sen! Snila mi się lekarka, która słuchała, dawała sama z siebie wszystkie skierowania oraz te po prośbie i w ogóle jak słyszała słowo Internet to jeszcze chwaliła za zgłębianie tematu. To był cudny sen, szkoda że takie się nie sprawdzają...
Ale od 1 stycznia nie mam żadnej, bo ją wyrzucili .
-
Hej kochane nie wytrzymałam i dzis zrobilam test , jest negatywny jutro dla potwierdzenia beta ale chyba znamy wynik :*
-
nick nieaktualny