WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za wszystkie bety i czekam z niecierpliwoscia na wyniki:)
Ania glowa do gory, po becie bedziesz wiedziala. Ja sie zastanawiam czy gdybym zrobila test wczesniej to czy cokolwiek by wyszlo, bo w sobote moja beta musiala miec ponad 250 a kreska byla blada. Trzymam za Ciebie kciuki podwojnie!
A szukanie dobrego lekarza to jak szukanie igly w stogu siana. I nie tylko o gina chodzi...czasem szuka sie po prostu mniejszego zla, coz zrobic... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiałam taką przygodę dzisiaj słuchajcie:
Babki zachowały się jakby miały wczoraj szkolenie z systemu.
Pierw nie mogła się wbić w żyłe ale u mnie to standard hihi powiedziała że mam wymagania ale krwi nie chce oddać Potem w systemie nie wiedziała którą zaznaczyć bo były aż 3,pyta która chce -liczę na panie skąd mam wiedzieć która jaka ?! więc mówię do niej skoro na zleceniu jest kod koło nazwy badania to chyba powinna się sugerować tym kodem a nie na oko którą ja chce! a różniły się te bety w systemie kodem i metodą. wrrrr wiec kazałam jej wybrać tą co zaznaczyła na zleceniu.
ja do wyjścia a babka nakleja na moja próbkę kod-nakleja innego pacjenta wrrrrrrrrr!!!!! zatrzymałam się i patrze na szczęście babka druga jej podała moją naklejkę .
teraz sie skapłam że dziś 13-tego!!!!! -
Morwa wrote:A ja się zastanawiam co mojemu kupie na 30-tke w Lutym myślałam o radiu do auta, ale ja się na tym kompletnie nie znam i obawiam się ,że kupię jakieś gów*o:/ a co mogę teściowej kupić? Ma urodziny pod koniec stycznia. Dodam ,że ją lubię, więc propozycje "miotła" odpadają
A nie masz pod ręką jakiegoś znajomego, który się zna i coś podpowie w sprawie radia?
Dla teściowej może jakieś perfumy, które wiesz, że lubi, talon na wizytę u fryzjera, kosmetyczki lub na masaż? Moja zawsze cieszy się też z różnych kuchennych gadżetów, ale to już kwestia tego czy Twoja teściowa lubi piec i gotować i czy się nie obrazi, że ją do kuchni wysyłaszMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny
Jeszcze do mnie nie dociera!
p.s. ja się boje że nie przyrośnie ale muszę się ogarnąć i myśleć pozytywnie teraz muszę wytrzymać do pojutrza. ahhh te czekanie
Aniu teraz czekamy na wieści od ciebie!
Mocno Mocno już od dawna kciuki zaciśnięte Trzymam!!!!
JAK SIĘ WSTAWIA ZDJĘCIA???? -
żabka04 wrote:Dziękuję dziewczyny
Jeszcze do mnie nie dociera!
p.s. ja się boje że nie przyrośnie ale muszę się ogarnąć i myśleć pozytywnie teraz muszę wytrzymać do pojutrza. ahhh te czekanie
Aniu teraz czekamy na wieści od ciebie!
Mocno Mocno już od dawna kciuki zaciśnięte Trzymam!!!!
JAK SIĘ WSTAWIA ZDJĘCIA????
Gratuluje! Wejdz na zapidaj i tam kliknij na forum i dodaj pozniej skopiuj link i wklej tu. Bedzie zdjecie.żabka04 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp