WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa no teraz to się zgadza
To ja chyba ominęłam tego kwejka
Dobrze że poniedziałek już minął, w pracy wszyscy zaspani duchem jeszcze mają weekend, a tu im każą rano wstawać. A jak u was? Jutro do pracy czy wolne? Czy w domu pracujecie?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
emaj wrote:Morwa ryje banie
Dobrze, że nie ma polskiej produkcji - wibroDuda, wibroKaczka... libidokillaz
soki dziewczeta ja na toche znikłam bo mam w chusteczkę roboty ..
po tym jak nasz dzieć postanowił zapewnić nam zwiazek z bankiemna kilka lat musimy troche popracowac zeby taki zwiazek mogli nam dac
-
My też mamy psa, ale teraz mieszkamy na piętrze u teściów którzy nie chcą nam psa oddać przyzwyczaili się i tyle budujemy się niedaleko, więc i tak codziennie bedziemy się widzieć teraz kota chce
Broszka a jaki domek wybudowaliście? Jaka nazwa projektu?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
kasia_k wrote:A widzisz, to na wiosnę się zgłoszę - może coś podpowiesz?
Ania- jak dzieć tak zarządził to nic nie zrobiszkattalinna lubi tę wiadomość
-
Nie dość ze mam charakternego psa, kocice i meża to jeszcze dziec juz daje pierwsze fochy
co do linku weszłam i az pokazałam ezowi bo zastnawiam sie gdzie to jajo ma ladowac -
kasia_k wrote:My też mamy psa, ale teraz mieszkamy na piętrze u teściów którzy nie chcą nam psa oddać przyzwyczaili się i tyle budujemy się niedaleko, więc i tak codziennie bedziemy się widzieć teraz kota chce
Broszka a jaki domek wybudowaliście? Jaka nazwa projektu?
Hmmm dom wybudowaliśmy na pewno za duży:P Teraz jak jestem na tym etapie to wszystko bym zmieniła ale niestety jest za późno...Mamy projekt z pracowni e-domy nr 128. A Wy? -
Broszka wrote:Hmmm dom wybudowaliśmy na pewno za duży:P Teraz jak jestem na tym etapie to wszystko bym zmieniła ale niestety jest za późno...Mamy projekt z pracowni e-domy nr 128. A Wy?
My mamy Galilea 2m - i poki co nadal mi się podoba, nic bym nie zmieniała co robucie teraz? Regipsy? Czy dalej? My mamy stelaże i prawie wełnę położoną. Drzwi wewnętrzne zamówione, kuchnia in progresslistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
kasia_k wrote:My mamy Galilea 2m - i poki co nadal mi się podoba, nic bym nie zmieniała co robucie teraz? Regipsy? Czy dalej? My mamy stelaże i prawie wełnę położoną. Drzwi wewnętrzne zamówione, kuchnia in progress
Dopiero co nam podłączyli ogrzewanie więc się powoli wygrzewa i schnie jeszcze po wylewkach. Ale za chwilę będą sufity podwieszane, gładzie, jak wylewka się wygrzeje to podłogi. I ciągłe wybieranie i decydowanie się na coś-płytka taka a taka, oświetlenie takie albo inne-zwariuję zanim się wprowadzimy:P -
Znam to nam już wylewki powysychały, grzejemy już kominkiem u nas na szczęście mój m się nie wtrąca teraz - mówi że to zostawia mi, bo on się na tym nie zna. A ja siedzę ba homebook i innych i dumamlistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany