WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
emaj wrote:Ładne te Wasze domki. Zazdraszczam! Jakbyście miały pytania w kwestii ogródków to walcie śmiało
Co roku mam katorge z nim
A nie chce opryskiwacz randapem bo mi wszystko wypali -
Normalnie złoty Obama mnie rozwalil, zaplulam się całą a w pracy jestem ibpowinnam kontrolować swoje reakcje
dziewczyny u mnie w tym cyklu zapewne także lipa. Już czuje jak ridż czai się za rogiem. Daje mu 2 dni, czyli jak zawsze punktualnie..
Z dwojga złego, jeżeli już musi przychodzić, to lepeij w terminie niż kij wie kiedy.
Za to byłam u fryzjera po metamorfozę i oznajmiam że zmiana zauważalna i pozytywną! Przynajmniej to mi nie zbombi humoru
Sikajace niedługo - trzymam kciuki!!
(Ja to pewnie nawet do testowania nie dotrzymam, jak co miesiąc)♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
kattalinna wrote:A widzisz, gdybyś testowała i by był spadek to byś wiedziała, że możesz
Myślę, że dzisiaj byłby też wzrost...
Ale to takie gdybanie.
Tak, czy siak Lacy ACC się zbliża i lepiej nie zakłócać jej nadejścia .
Edycja: kiedyś napisałam, że te pomiary mnie bawią, bo ja lubię liczby, więc całość sprawia mi frajdę o:O (cholera, zapomniałam jak się robi oczy).Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 18:51
-
Emaj bierze bagno, ja dopłatę, może być?
Wypiłam lampkę wina. Taką co zawsze ale jakaś wyjątkowo mała dziś była bo opróżniła się ekspresowo kolejnej nie chcę bo bym musiała coś do niej przegryźć, a postanowiłam o tej porze nie żreć także oszczędzam cukier z herbatą z cytryną i stewiąMorwa lubi tę wiadomość