WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeeedddka wrote:I proszę podpowiedzcie mi jakie badania mam zrobic.
beta hcg - powtórz po 48 i progesteron
i umów się do lekarza on Ci powie dokładnie jakie badania -
Zdrówko Katta Mnie suszy okropnie, piję dużo więcej wody niż zwykle. Żadna dziś nie sika??
Emaju a czy nie powinnaś wstawić junikorna alince, ona chyba wysikała dwie kreskikattalinna, emaj lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
ktosiowa, ale Ty masz fajnie w pracy też bym taką pracę chciała żeby wódkę z rana polewali
u mnie dzisiaj pojawiło się plamienie, brązowe - żywej krwi nie ma temperatura zaczęła spadać
nie chce tego brzydkiego konia, ale postaram się go polubićlistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
kasia_k wrote:ktosiowa, ale Ty masz fajnie w pracy też bym taką pracę chciała żeby wódkę z rana polewali
u mnie dzisiaj pojawiło się plamienie, brązowe - żywej krwi nie ma temperatura zaczęła spadać
nie chce tego brzydkiego konia, ale postaram się go polubićkasia_k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu, a jak długie masz cykle zazwyczaj? zdarzały się wcześniej plamienia? Tak jak napisałam Ci pod wykresem - na Ridża to mi nie wygląda, zwłaszcza, że temp. dziś odbiła. Ale gdyby te plamienia się przedłużyć to warto by było skonsultować z ginem
edit: siedzę w pracy i zasypiam... jeszcze 1h45min, w domu będę godzinę późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 15:13