Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chcecie sprobowac w Kielcach na fundusz IUI to prosta - ale jakby co to bardziej dr Wojner niz Zemsta..Wojner niebedzie cie mamil..moze nie jest przyjemny ale konkretny .. choc jesli tam bylas to wiesz jakie sa warnuki ;/
no ale w razie co mozna sprobowac bo wtedy macie za free
wiadomo w Gamecie jak cos jest lepsze lab ..
-
Landryneczka wrote:A co trzeba mieć żeby na fundusz ? Tylko ubezpieczenie ?
wezcie dokumentacje ze soba
sporo osob z gamety przechodzilo na prosta .. nie wiem czemu .. ale podczas mojego 9 miesiecznego lecznia tam bylo bardzo duzo takich par..plusem Wojnera jest to ze ma kontakty z wawa.. i przyjmuje w szpitalu na prostej ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:23
-
Zemstta jest spoko..ale nas osobiscie oszukal z wynikiami Michala ..
nie potrzebnie mnie stymulowal i chcial zebysmy podeszli do IUI..
fakt jest taki ze Zesta czesciej przyjmuje..
dr Wojner.. no coz.. sympatyczny nie jest ..ale podobno dokladny i berdziej konkretny
mozliwe ze Ciebei by polozyli na 3-4 dni na oddziale na Prstej zeby porobuic ci badania ..
plusem jest to ze monitoringi sa za free..choc nie sa to takie monitoringi jak byc powinny .. dostajesz clo pozniej w 8 dc przychodzisz na monit.. nasteopnie okreslaja prcedure IUi.. ni eraz pozniej zrobia jeszcze raz uSg i daja zastrzyk..no i po 24-36h kaza przyjsc na IUI ..
niestey warunki maja fatalne..bo przychodnia wyglada jak z PRL - no ale.. sporo dzieczyn wyszlo tam z ciaza
a placily wteyd tylko za leki -
to jak cos idz do internisty niech wpisze wam skierowanie do poradnie leczenia nieplodnosci w rozpoznaniu wpisze kod ICD 10 ( jeden z tych albo polaczone )
N97 nieplodnosc kobieca
N 46 Nieplodnosc meska
badz N97.4 Niepłodność kobieca związana z czynnikami męskimi
a wy wezcie wszytskie badania do poradni
-
Landryneczka wrote:Moja ginka w tym szpitalu pracuje. Byłam na usg tam i prl jak nic heh sale okropne aleczego dla dzidzi się nie robi .
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Dziękuje za wskazówki . póki co zobaczymy może poprawią się wyniki i uda sie ale nie wiem.
dlatego mowie o nich..bo wtedy zawsze moga troche wspomoc.. bez ponoszenia wielkich kosztow..
choc trzymamkciukizeby sioe poprawilo