Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!! to znowu Ja:-) Troszkę sie obserwuje ale przyznam sie ze nie mierzylam temp bo nie wiem do konca na jakiej zasadzie to działa.
Robilam jedynie testy owu. Zdaje sobie sprawe ze moja sytacja jest nieco inna niż Wasza.Ale równiez pragnę dzidziusia od bardzo dawna a nic nam z tego nie wychodzi wlasnie naweet pomimo to ze mam juz jedno..to jest bardzo dziwne -
nick nieaktualnyHej laski. Dawno mnie nie bylo ale w poniedzialek nasiedzialam sie z kumpela, o 23 zajechalam do tesciow, tam jeszcze wypilam lampke wina i poszlam spac przed 1. No i caly wczorajszy dzien tez tam spedzilam
Kasikk, ja rowniez staram sie o drugie dziecko. Mam juz 2letniego synka. A staramy sie od 3msc. Takze nie jestes sama! -
Hej kochane sorki ja nie moglam pozniej pisac..bo przechodzilam rostrojenie psychiczne
jutro wizytaa ja fiksuje.. -
nick nieaktualnyTa pogoda tak sprzyja chorobom, teraz troche mroz scisnal to sie wirusy zamroza na chwile
Wlasnie zamowilam zel conceive plus, bedzie na zaś. maz sie cieszy bo dla niego im wiekszy poslizg tym lepiej. Podejrzewam ze dzisiaj juz po owulce. Sluz sie zrobil inny. Takze w nastepnym tygodniu w srode skoczena labo na progesteron, i stwierdzilam ze zrobie tsh i prolaktyne i jest morfologie, bo mozna roboc obojetnie kiedy. A w nast cyklu 4dc lh i fsh. Im szybciej zroboe tym bardziej spokojna bede.
Ania84, powodzenia jutro! -
nick nieaktualny
-
ja bym dodala aktualna cytologie.. i ogolnie uSG narzadow rodnych okolo 9 dc czy pecherzyki ladnie rosna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na tvp2 jest program wlasnie o in vitro