Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam małą rozkmine z mężem , o język polski chodzi. Pomożecie ? Zastanawiam się jakim słowem można zastąpić słowo "gotowe" w kontekście wyrażenia "gotowe tematy". Dostajemy coś na gotowe , czyli dają nam gotowe tematy do zrealizowania. We wcześniejszym zdaniu użyłam słowo "gotowe" , które tam musi być, więc w kolejnym zdaniu chciałabym je zastąpić innym. Mam pustkę w głowie
-
Maczek wrote:Hmm... mamy trolla z linkiem do sklepu w sygnaturce?
W swojej drugiej i ostatniej do tej pory wiadomości ma inny odnośnik.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Gardło mi przeszło, tzn. nie boli.
Mam za to katar...
Siedzę i wyję ze złości i bezsilności. -
A ja przez ostatnie kilka dni wyłam, dzisiaj już trochę lepiej z tym jajcorem. Niedługo idę na podgląd podwozia. Żeby tylko żadnego dziadostwa nie było.
Vesper lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
a ja bym się chciała wybrać na przegląd, ale jakoś nie wiem jak się za to zabrać. nie mam "swojego" gina, na prywatnych przez całą ciążę (plus jeszcze wcześniej diagnostykę w nieskończoność) mnie nie bardzo stać, na nfz kolejki są przeróżne, podejrzewam że im lepszy lekarz tym dłuższe, ale też tego nigdy nie wiadomo.
no i efekt jest taki, że mając za mało danych żeby podjąć decyzję, nie podejmuję jej wcale i na przegląd zamiast do gina chodzę do dentysty
Flp 4,6-7 -
To zapisz sie chociazby do tej dlugiej kolejki.. Od tego zastanawiania sie czas i tak leci
-
myshka84 wrote:no i efekt jest taki, że mając za mało danych żeby podjąć decyzję, nie podejmuję jej wcale i na przegląd zamiast do gina chodzę do dentysty
No i popatrz... Mamy na odwrótJa z kolei wydając co rusz pieniądze na leczenie ginekologiczne i pokrewne ciągle nie mogę się wybrać do dentysty, bo brakuje mi już na to funduszy
Też się dziś źle czuję. Jestem przeziębiona i się wykrwawiamA ciągle robię armagedon w kuchni, żeby sprawdzić zakamarki i wytłuc wszelkie możliwe gniazda tych *^#&#$^&#& moli. Np. na stojaku z przyprawami, między słoiczkami zakamuflowało się małe ziarenko siemienia lnianego. A na nim te dziadostwa zrobiły sobie oprzęd, bleeee... Chlebak umyty i zdezynfekowany, bo też coś siedziało w szparach.
Chodzę przepełniona odrazą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro ide. Mam katar i boli mnie leb. Zaczyna mnie kloc w różnych miejscach. Do tego chetnie bym użyła pytonga,ale nie cierpię jak mam katar. Takze ogólnie wole sie nie odzywac niż marudzić
.