Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Szukałam odpowiedzi na moje bóle i wujek google podsunął mi rodzimy wątek. No i już wiem, młodsza koleżanka mi wyjaśniła:
"Jestem tu nowa. Dwa dni temu miał owulacje i właśnie kije mnie lewy jamnik."
Pieseł mi dolegaMaczek, zwei_kresken, Emma80, aleala, Blondik lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Mam resztę wyników i odetchnełam z ulgą . Nawet powiem inaczej są zajebiaszcze jak na mnie
może to jednak nie moje? Haha to jednak ten Ridżu taki spokojny i łagodny się trafił a ja już sobie wkręcałam, że coś jest nie tak
teraz tylko przegląd podwozia (muszę zrobić z Ridżem) celem sprawdzenia czy nie ma torbieli ani innego dziadostwa i ruszam z koksem !
Tsh 1,07 (n. 0,27-4,2)
Ft4 1,49 (n. 0,93-1,7) -> 72.73%
Ft3 3,27 (n. 2-4,4) -> 52.92%
Estriadol 70,45 pg/ml (n.f.pęcherzykowej - 12,5-166)
Progesteron 0,871 ng/ml (n.f.pęcherzykowej - 0,2-1,5)
Kw.foliowy 16,79 (n. 4,60-18,70)Vesper, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Mnie tam obudzil budzik.. I to tez bylo straszne ;p
Vesper, Maczek lubią tę wiadomość
-
wczoraj dostałam otrzeźwiającego kopa w tyłek.
mój już kilkudniowy delikatny ból brzucha i skręt jelit (oraz wzdęcia i gazy w komplecie) niechybnie zwiastujące cionżę (przecież nigdy tak nie miałam, coś musi być na rzeczy) okazały się być panującym teraz w Opolu i okolicach wirusowym zapaleniem przewodu pokarmowego.
i tym sposobem upadł mój główny, niepodważalny i nie dający się zignorować objaw.
także tego, jednak spożywcza.Vesper lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Wiesz ja przy Schodzislawie raczylam sie chwile po Alexis antybiotykiem z powodu ostrego zapalenia pecherza i tez myslalam ze moj 100% objaw czestomocz zostal obalony ;p fakt ze nie zycze takiego samego finalu ;*
-
Basik122 wrote:O katarze to nie wspominam bo mnie męczy dziadostwo chyba od piątku.
-
nick nieaktualny
-
Saxa mialas duzo nerwow w tym cyklu.. Moze Ridz sie przez to wykazac niepunktualnoscia...
-
Katarzyna87 wrote:Tak czuję
choć brzuch boli cały czas (moja macica chyba się rozciągęła w poprzek i wersja wzdłuż jej nie gra :p
Trochę teraz poboli ale przynajmniej nie będą cię kroić
-
nick nieaktualny
-
Idzie idzie... Troche skacowany i jeszcze sie zatacza ale wkoncu dotrze
Vesper lubi tę wiadomość
-
saxatilia wrote:No wiem ze moze miec poslizg. A póki ridza nie ma pewności co do grocha też nie ma ;-(
Ale troche brzuch pobolewa to moze idzie
Edit: ale ładną stronę rozbiłam dwa strzały w dziesiątkęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:07
aleala lubi tę wiadomość
-
Saxa, jak radziła Morwa, betka i po sprawie. Ja dziś cały dzień w drodze
trzymajcie się Wiedźmy kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:10
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"