Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
No żesz... a my na wynajmie, póki co bez perspektyw na własne. Gdzie my się tam do dzieci pchamy

ale dobra, idę sobie podczytać trolla
Myshka, schlewać się do nieprzytomności przecież nie musisz
A trochę alko do towarzystwa Fasolowi nie zaszkodzi na tym etapie. On ma teraz swoje papu.
Zwei, wreszcie! Super
To teraz Ridż i do dzieła 
Edytowany, bo przecinka zabrakło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:41
myshka84, Vesper lubią tę wiadomość

-
Poczytałam. Eeee...
W sumie nie jest tak tragicznie, to nie typowy troll.
Wróżę Wam, że ona szybko odpadnie. Spokornieje, albo zniknie.
Kto się zakłada o wino/soczek, że to kwestia najdalej miesiąca?
I tego... ja tu jestem, hmm... w sumie tez mogłabym być trenerem rozwoju osobistego, a co! się znam!
aleala lubi tę wiadomość

-
Też mi się wydaje że szybko przysiądzie na dupie bo jak wszędzie będzie tak mędrkować to też wszędzie będą ją ustawiać do pionu i się uspokoiMaczek wrote:Poczytałam. Eeee...
W sumie nie jest tak tragicznie, to nie typowy troll.
Wróżę Wam, że ona szybko odpadnie. Spokornieje, albo zniknie.
Kto się zakłada o wino/soczek, że to kwestia najdalej miesiąca?
I tego... ja tu jestem, hmm... w sumie tez mogłabym być trenerem rozwoju osobistego, a co! się znam!
-
Baronowa nie marudz tylkp dawaj wirusa ;p tez chce miec takie problemy ;p ;*
Maczek lubi tę wiadomość
-
No przeciez nie marudzę. Uśmiech byl na końcualeala wrote:Baronowa nie marudz tylkp dawaj wirusa ;p tez chce miec takie problemy ;p ;*

Obawiam sie ze jeszcze wirusy mogłyby sie pomylić i zamiast fasola dostaniesz katar
-
A da sie miec dwa katary?

Wczoraj mnie rozlozylo, a glupi detektor za chorobe punkty nabija xd -
Hej Wiedźmy moje drogie, stęskniłam się trochę za Wami, dziękuję za zaklepanie mnie na 1000 stronie, jakieś nowe zaciążone/rozpakowane?
Nie jestem w stanie Was nadrobić bo stukam posta z nowego mieszkania
nie mieszkam już w starym zagrzybiałym
Ale przeprowadzanie się w ostatnich tygodniach ciąży to zło. Gdyby nie moi rodzice, a przede wszystkim niezastąpiona mama to nie wiem czy w ogóle bym dała radę... nadal jesteśmy na kartonach ale przynajmniej mam pomyte okna i ładnie posprzątane, tata wyremontował łazienkę i jak już wszystko ogarnę to będzie git.
Nie powiem, że końcówka mnie nie męczy bo bym Was okłamała niestety. Boli mnie mymłon i ogólnie już wszystko, mam stopy wielkości stóp słonicy ;/ nie pociągam pytonga, ale to i może nawet lepiej bo moje libido jakies takie skulone. Wieczorami kładę się zmęczona do wyrka i ryczę jak głupia, nie ze smutku bo tak na dobrą sprawę to nie jestem smutna ale jednak wyję...
A co u was?
aleala, Baronowa_83, Emma80, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica

-
nick nieaktualny
-
Saxa jesli Twoj wykres prawde mowi to jestes chwile po wizycie Alexis wiec to normalne ze tempka w gorze ;*
Edit :
Nie rob mi ochoty na papierocha ;p ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 09:30
-
Tak. Jak faktycznie Alexis byla tak późno to będziesz miała cykl 40 dniowy.saxatilia wrote:3 dzien tempka 36,7 a dzis 36,74
Czy to jest normalne? Ileż mozna czekac.
Dzis ide z kumpelami z pracy na spotkanie babskie wieczorem. Ciesze sie bardzo.
Papierosa mi sie chce a tu zapale za jakies 7 godzin... -
nick nieaktualny
-
Chyba ze jestes wiatropylna lub snil Ci sie w nocy jakis aniol mowiacy o niepokalanym poczeciu ;p
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Saxa od ostatniego pytongowania miinelo juz 14 dni jak dobrze patrze. Zrob jutro sikanca i jak wyjdzie jedna krecha to mozesz byc spokojna ;**
saxatilia lubi tę wiadomość