Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam wyniki w formie papierowej. Powiedzcie mi te świnie z diagnostyki już wiecznie będą mi podawać normy dla kobiet w ciąży zamiast zwykłych? Jest zawsze problem z tymi normami ft3 i ft4 bo dla kobiet ciężarnych są całkowicie inne niż dla nieciężarnych. Dobrze ,że mam stare wyniki ze starymi normami to mogę porównać
-
Morwa wrote:Odebrałam wyniki w formie papierowej. Powiedzcie mi te świnie z diagnostyki już wiecznie będą mi podawać normy dla kobiet w ciąży zamiast zwykłych? Jest zawsze problem z tymi normami ft3 i ft4 bo dla kobiet ciężarnych są całkowicie inne niż dla nieciężarnych. Dobrze ,że mam stare wyniki ze starymi normami to mogę porównać
Ja bym to im zgłosiła
Byłam na becie, zrobiłam też morfo, wyniki wieczorkiem. -
Obejrzałam sobie Kropka. Niech ją ktoś przygarnie
Jest irytująca, ale nie łamie regulaminu. Pozwolę sobie poczekać na jej kolejny wpis i wtedy skomentuję ton jej wypowiedzi.aleala, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
Profesjonalistka xd
Edit;
Widziala ktoras moj termometr?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 18:16
Vesper lubi tę wiadomość
-
Coś tam napisałam, zobaczymy
Czekam na Małża z jedzeniem, niech szybko przychodzi, bo muszę napakować brzuszek i łyknąć Szelazo! Cóż za preparat! Cóż za nazwa! W kapsułce są takie mini kuleczki, które będą się w brzuszku rozpuszczać w różnym tempie, dzięki czemu, mam nadzieję, nie dorwie mnie wielokrotny Pan Kupa -
nick nieaktualnyPertraktuje z ridzem z cincinem,stiwerdzilam ze lampke wypije,9 miesiecy temu wypilam pol piwa.
Zrobilam sobie uczte,wyniosl wiekszosc rzeczy
chce kupic zelmera odkurzacz pioracy,nie mam duzych wymagan,czasami odswiezyc wykladzine po piesku,
Ma ktoras doswiadczenie?
pani w sklepie polecila kadarke ale nie mam korkociaguWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 19:29
-
nick nieaktualny
-
potrzebuję rady. (czy pomyliłam wątek?
)
mamy w sobotę imprezę firmową, rocznicową, integracyjną, zwał jak zwał a popić trzeba.
proszę mnie natychmiast przekonać, że mój Disco-Bąbel, jeśli w ogóle zaistniał, ma jeszcze swoje żółtko i wcale nie zamierza siorbać mojej nasyconej alkoholem krwi.
bo nie wiem jak się wytłumaczę z niepicia, już mi transport zorganizowali.
zresztą, chętnie się napiję
no i żal by było na trzeźwo witać Męską Amerykańską Gwiazdę..
za dużo myślę. idę po wino.
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:potrzebuję rady. (czy pomyliłam wątek?
)
mamy w sobotę imprezę firmową, rocznicową, integracyjną, zwał jak zwał a popić trzeba.
proszę mnie natychmiast przekonać, że mój Disco-Bąbel, jeśli w ogóle zaistniał, ma jeszcze swoje żółtko i wcale nie zamierza siorbać mojej nasyconej alkoholem krwi.
za dużo myślę. idę po wino.
Ja mam za 29 dni takową.... Tylko mi brakowało tej imprezy z Ridżem
-
nick nieaktualny
-
myshka84 wrote:potrzebuję rady. (czy pomyliłam wątek?
)
za dużo myślę. idę po wino.myshka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny