Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:czytałam jej wypowi8edzi tylko, nie cały wątek, w sumei masz rację emilanka
my narazie mamy 34 m, labradora i bedziemy miec dziecko...ha!Blondik lubi tę wiadomość
-
prosze nie porównywac jej do pustaków, bo obrażacie moje cegiełki na budowie
a co do piesława...moj dziś wrócił z kleszczem na siusiaku... byla "operacja"...był lekko zdziwiony, gdzie mu szperamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:03
ciri22, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Mnie najbardziej rozwalilo jak doczepila sie laski o otylosc brzuszna i do innej co wynajmuje mieszkanie ze jak mozna sie starac nie bedac na swoim...
aleala, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam glupiego psa i mieszkanie ktore notarialnie nie jest nasze.. Co ja robie na forum dla starajacych sie?
Morwa, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:prosze nie porównywac jej do pustaków, bo obrażacie moje cegiełki na budowie
a co do piesława...moj dziś wrócił z kleszczem na siusiaku... byla "operacja"...był lekko zdziwiony, gdzie mu szperam
Piesław do rodziców miał kleszcza na jajkach ale kleszcze był już tak opity że wielkością przypominał 3 dżondrociri22, Blondik, myshka84, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNormalnie to by się gadaniem pewnie mało kto przejął... ja jestem taka nadwrażliwa, bo to już trzeci taki przypadek od początku wakacji, że wchodzi jakaś, wygląda w miarę spoko (poza pierwszym, ewidentnym trollem), a potem zaczynają się mądrości, z których wynika "taka jestem zajebista, że zajdę od razu, a Wy, głupie *****, widocznie źle się do tego zabieracie".
A że w rejonach Internetu, z których pochodzę, nikt się z trollami nie wdaje w potyczki słowne, nie przerzuca inwektywami, tylko zawiadamia moda, który usuwa posty/daje bana, to zgłaszam do Władzy -
nick nieaktualny
-
D-dawna i bardzo dobrze zrobiłaś, zwei pewnie po pracy się nie zajmie
Zapraszamy donas, nie porzucaj forum, fajnie jest na niektórych watkachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:11
Vesper lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:gin ci nie powiedział, ze na wynajmowanym się nie zachodzi?
:P
masakraD-dawna, ciri22, Blondik, aleala, Katarzyna87, myshka84, Maczek, WiedźmaMaKota, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻe jest fajnie, to ja wiem
Rok mi stuka pod koniec września (tzn jeśli zsumować czas z obu kont
), tylko mi się objawy wytwórcze dołożyły do choroby stałej i niezbyt sobie daję radę. Stąd się z mężem zastanawiamy, czy idea drugiego dziecka jest warta stanu, do jakiego się doprowadzam
Morwa, w tym sezonie są modne kukurydze, już ogórki passeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:14
-
nick nieaktualny
-
starania staraniami, ale pogadac i tak można...tutaj prędzej pogadasz o jądrach psa, kupie i innych głupotach niż o zaciążaniu
mamy silne osobowości na watku, które pilnują, aby się nie doprowadzac na granice rozpaczy, choć jak trzeba to jest i na poważnie
aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
D-dawna wrote:HAH! A mówiła Ci wtedy ta ginekolog w grudniu, że trzeba to robić dopochwowo...
D-dawna, ciri22, Blondik, aleala, emilanka, Basik122, lauda., Katarzyna87, myshka84, zwei_kresken, Maczek, JoHanna, WiedźmaMaKota, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość