Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też mi się wydaje Saxa, że skoro temperatura w tej chwili utrzymuje się tak wysoko, to to bagno rociągliwe, o którym ostatnio pisałaś (nie widzę na wykresie), nie było jednak zapowiedzią Ridża, a Alexis. I dlatego cykl się przedłuża, Ridż nie przychodzi a chabeta nieciONżowa.
Taka moja diagnoza.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Przyjedz to ja Cie przytule
reszte ogarniesz gumowym przyjacielem
saxatilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mi kurwa gosciu cisnienie podniosl.ja pierdole!!!
Trzeba bylo zostac nauczycielka.mialabym jebany tupet i wolne wakacje i lepsze godziny pracy.
A skurwysyn smie twierdzic ze pielegniarki nic nie musza robic...
Kurwa nauczyciel w- fu sie odezwal...
Zajebalabym.
Sory za przeklenstwa ale rzadko kiedy jestem w takim stanie -
Ja też byłam wczoraj w Twoich okolicach, Saxa.
A dzisiaj rano wracałam.
W niedzielę znowu jadę.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
saxatilia wrote:Ale mi kurwa gosciu cisnienie podniosl.ja pierdole!!!
Trzeba bylo zostac nauczycielka.mialabym jebany tupet i wolne wakacje i lepsze godziny pracy.
A skurwysyn smie twierdzic ze pielegniarki nic nie musza robic...
Kurwa nauczyciel w- fu sie odezwal...
Zajebalabym.
Sory za przeklenstwa ale rzadko kiedy jestem w takim stanie
To nie wina zawodu, tylko bycia bezczelnym chamem. Po prostu trafiłaś na buca. Olej go ciepłym moczem, wszak w sikaniu na patole powinnaś mieć już jakieś doświadczenie.
Oczywiście współczuje, ale zobacz jaki dzisiaj piękny dzień. Wrzesień nas rozpieszcza.
Poprawiłam błąd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 00:58
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Saxa jak to mówią "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma". Teściu (górnik emeryt) wyśmiewał mojego męża, że on na hurtowni warzyw to nic nie robi, że tylko górnicy zapier**dalają. Jak się sam tam przyjął to poczuł na własnej skórze co to "za lekka robota".
No kto jak kto ale nauczyciele w-fu to się nie przepracowują. Inni nauczyciele to muszą mieć wiedzę, podejście do uczniców, klasówki, przepytywania - a ci? - rzucą piłkę do siatki i "grajcie"...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Moja choroba osiagnela apogeum.. Wlasnie obrzygalam swoje biurko i akta:/ angino witam Cie ;/
-
Jak wspomnę sobie co robili nauczyciele w-fu na lekcjach to stwierdzam że on naprawdę gów**no robili. Pielęgniarki za to mają bardzo niewdzięczną robotę i jednak coś robić muszą bo jak by siedziały to kto by się tymi pacjętami zajął. Trafił ci sie Saxa wyjątkowy buc i cham oby takich jak najmniej.
-
A ja dzisiaj mam dwojaki dzień. Rano miałam strasznego pecha , a raczej szczęście w nieszczęściu. Zatrzasnełam zaspana kluczyki w aucie . Jak głupia na parkingu próbowałam się włamać do swojego auta ale brakowało mi odpowiednich do tego przyborów (drucik). Ale okazało się że drzwi od paki są nie zamknięte (jechałam busem). Na pace jest szyba oddzielająca obie kabiny. Wyciągłam, więc to szybę z uszczelki i przez ten mały otwór przedostałam się gdzie trzeba
przy okazji podarłam sobie całą koszulkę ale miałam już klucze nie wybijając żadnej szyby :p byłam zła że ta koszulka się podarła bo bardzo ja lubiłam i do tego obawiałam się ,że włożenie szyby będzie mnie trochę kosztować. Haha czujecie to, wysiadając z auta znalazłam 100 zł w kałuży a szybę udało mi się włożyć samej
brawo ja! Lecę na zakupy
Basik122, aleala, Blondik, myshka84, Katarzyna87, emaj, Maczek, Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Nooo trysnelo ze mnie jak jadem z pytonga...ciul z biurkiem bo juz wytarte tylko co ja mam z papierami zrobic...
-
Morwa wrote:A może to nie przez anginę tylko progesteron osiągnął apogeum tak jak u Zwei;) będziesz go badać w tym cyklu ?
-
aleala wrote:Nooo trysnelo ze mnie jak jadem z pytonga...ciul z biurkiem bo juz wytarte tylko co ja mam z papierami zrobic...
aleala, Vesper lubią tę wiadomość