Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo nosek ma charakterystyczny a mine jak na wiedzmaka przystalo
jest piekny
naprawde ja nie wiem jak wy To robicie ze macie takie ladne dzieci
a serio 2 tygodnie temi powiedzialam ze znajomej sie brzydkie dziecko urodzilo wiec to nie tak ze dla mnie sa wszystkie piekne ;p
Basik122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U Nas w domu dyskusja jak się będziemy teraz zabezpieczać.
Ja jestem za tabletkami, ale małż jak usłyszał to wielkie nie, bo po nich libido słabe. Gumki całkiem odpadają z więc chyba kalendarzyk i kombinowanie jak nie być staraczką :p
Będę sikała na padole i jak będzie skok lh to zakaz seksu - do czego to doszło. -
Eva, masz jakoś gina niedługo? Warto byłoby sprawdzić. I chuchać na zimne
Kacha, ale się uśmiałamale na tyle już znasz swój organizm, że ogarniesz
Przywiozłam z Czech lentilky. To był błąd. Łykam jak młody pelikan"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Basik! Gratulacje! Syn piękny
Amelcie, przegapiłam zupełnie, że Ty się też już rozpakowałaś - GRATY!
Niech Wam chłopaki zdrowo rosną!
Katarzyno - serdecznie odradzam tej metody anty... W ten właśnie DOKŁADNIE sposób zmajstrowałam sobie Majkę. Sikłam - było biało, no to siup do wyra. Następnego dnia sikłam - krecha jak złoto. Dwa tyg. później aaaaaaaa, gdzie jest moja menstruacja!?!
Skok LH (czytaj pozytywny test owulacyjny przepowiada owulację w przeciągu 72h. Plemniki żyją dłużej...Basik122 lubi tę wiadomość
-
Katarzyno, ja również odradzam metodę sikania na patyki alexisowe
Poza tym, podczas karmienia piersią zdaje się, że w PL jest tylko jeden lub dwa rodzaje tabsów anty. Może po nich libido nie siądzie?
Skoro gumki nie wchodzą w grę, to może warto rozważyć spiralę?
Btw, melduję się wieczorową porą, nadal w dwupaku, z dobrym samopoczuciem - czyli na akcję ni widu, ni słychu.
W naszym gronie jestem jak śmierdzący serek, co zostaje sam... Ale to wszystko z myślą o Kleksie, żeby łożysko dostał świeżutkie, mięciutkie i cieplutkiezwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Łaaa ale by było gdybym wpadła:p
Jedno jest pewne, nie dam się zagumczyć!
Edit: Lauda podobno karmiąca nie może zajść. Podobno, bo mama koleżanki ma 3 córki, między każdą rok i miesiąc. Każdą karmiła ponad pół rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:44
-
nick nieaktualny
-
No ja mam właśnie myślówę, bo czy zajdę teraz w ciążę z sukcesem, czy znowu poronię i będę musiała zacząć się zabezpieczać, żeby znów tego nie doświadczać, to do tabsów wrócić już nie mogę. Wkładki też zawierają hormony, więc odpadają. Nosz kurde nie wiem... Może przyzwyczaimy się do gumek?
Kacha, jak Cię co oświeci to daj cynk
Dziwnie mi, to mój pierwszy cykl bez jakiejkolwiek suplementacji progesteronu, nawet bez kremu i moje cycki są takie normalneZawsze miałam powiększone balony, co miało swoje dobre strony, bo dobrze wyglądały w bluzce bez stanika, takie okrągłe i w ogóle
Cycki na dopingu
A teraz bez dopalaczy takie smętne. Płaski cyc, siniaki na brzuchu, lepiej niech coś z tego będzie
-
Eva82 wrote:Z tego co czytam to bycie niepłodną ma jakieś plusy: nie trzeba się zabezpieczać
Cholera, chyba wolałabym być niepłodną niż co drugi cykl przechodzić poronienieMusiałabym wcierać łyżeczki, śrubki i stare monety w skórę, żeby uzupełnić żelazo
Ja mam ciągle nastrój Halloweenowy
Lauda, postaram się wysikać coś jak najszybciej, żebyś mogła przed Independence Day mieć już Małgo na chacie
lauda. lubi tę wiadomość