Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelcia przepiękny jest Twój syn
Dzięki wiedźmy za rocznicowe życzenia, myślę że kolejne lata będą jeszcze lepsze.
Dziś helołin ja lubię takie przebierane imprezy, wpadają do nas znajomi na maraton horrorów a ja pewnie sobie zapodam jakiś makijaż.
Muszę jeszcze zrobić sałatkę z makaronem, serem feta, suszonymi pomidorami, oliwkami i oliwa z ziołami. Bardzo ją lubię mmm.
Basik stopniujesz napięcie
-
My mamy dzisiaj obiad na lenia: Barszcz z hortexu i do tego paszteciki z Lidla
moja mama by padła jakby t po widzialalauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
Heloł
ledwo Was nadrobiłam, wróciłam z pracy późno i padłam. spałam dziś do 11.00, wszystko zaspałam, bo telefon od wczoraj wyciszony, a małż stwierdził, że skoro żona zmęczona, to niech śpi
Blondik tulam...
Amelciagratuluję Amelciowego synka, jest piękny!
Odrobinagratulacje podwójne posyłam
Ralphina gratuluję synka
a mnie się dziś śniło, że urodziłam czworaczki: trzech synów i córeczkę.
aaaa, mina męża po usłyszeniu snu: bezcennaodrobinacheci lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Taka mnie myśl naszła.
Robi się suplementy na nieświeży oddech, smodek spod pachy, baa nawet wkładki i jak się teraz* dowiedziałam podpaski pachną.
Czemu nikt nie zrobił czegoś na śmierdzące bąki?
*przez 9mc nie ma Ridża, ale po porodzie jest długooo :p -
nick nieaktualnySorry ale jest juz cos takiego ;p tabletki ktore po zjedzeniu zmieniaja zapach baka na dowolne. Jest czekolada i mieta na pewno. I wymyslil to jakis facet i opatentowal ale skad on byl nie pamietam ;p
Edit: http://wiedzoholik.pl/francuz-wynalazl-pigulki-ktore-sprawia-ze-twoje-gazy-beda-pachniec/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 21:09
-
Hola hola to nie temat kupy :p
Jejku znów się spoznilam z pomysłem. Tabletki mają pewnie działanie po czasie. Potrzebne byłoby coś na już.
Emaj korki zapachowe to jest to! Jako że robię francuskiego Jakufa to może zapach croissanta?
Edit: teraz widzę że tablety wynalazł Francuz. Wszystko kręci się wokół nich :pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 21:21
-
O 22:20 urodził się Dominik. Jest malutki zaledwie 3450g i 53cm
Urodziłam w ciągu 2h od trafienia do szpitala. Teraz dochodzę do siebie
Vesper, lauda., Baronowa_83, Emma80, zwei_kresken, Eva82, ciri22, Katarzyna87, Yousee, JoHanna, aleala, Morwa, myshka84, Ralpina, przyszła mama 2, Amelcia, Izoleccc, Blondik, Maczek, emaj, odrobinacheci, albumina, marzusiax lubią tę wiadomość