Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ludzie są cudowni... Ja bardzo kocham ludzi, tylko nie wszystkich i nie jednocześnie
A co do zakupów, to wiesz... wyprawka szkolna kosztuje. Może ten tornisterek to nie głupi pomysł. Na Twoim miejscu przygotowywałabym się również do zakupu kompletu podręczników
Zuzzi obiecana interpretacja graficzna:
Co do smalcu... Przyznaję się również do robienia zapasów - jak ta wiewiórka. Ze trzy tygodnie temu topiłam słoninę na smalec. Wyszedł wyborny: ze skwareczkami, cebulką, jabłkiem i ziołami.
Skarpy zakupione w pepco (koszt: 4,99 ziko za parę), były jeszcze w wersji czerwonej. W promocji są również takie ciepłe, welurowe getry czy jak to się teraz nazywa ledzinsy(chyba 19,99) i żałuję, że nie kupiłam. Super seksi to one może nie są, ale czuję, że ciepłe i wygodne po domu by były.
Maczek, aleala, Katarzyna87, Vesper, przyszła mama 2, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ogólnie pyskata ze mnie bestia, ale kobieta mnie zaginęła.
Są ludzie i ludzie.
Majeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:28
Maczek, emaj, lauda., ciri22, Vesper, Baronowa_83, Yousee, Basik122, odrobinacheci, przyszła mama 2, Jagah, Emma80 lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Boziu Laudo a co u mnie widzisz
?
Ala, u Ciebie to ja widzę kadr ze spekataklu "Całe królestwo króla":
Sztuka wysokich lotów, która opowiada przypowieści na fundamentalne tematy w ciszy i skupieniu oraz przypomina, że piękno jest żywą i potrzebną wartością, reż. Marcin Jarnuszkiewicz.
A tak na serio, to widzę wielką literę W - jak
Właśnie Wpadłaś - W ciąży jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:23
aleala, Vesper lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:Co do ciotki i skarpetek to może Ty jej kup jakiś prezent (nie powiem co przyszło mi na myśl) i powiedz jej to samo - przyda Ci się na przyszłość, nie będziesz musiała kupować...
PIĘKNA Majeczka:) wygląda na grzeczną, ale pewnie tylko wygląda
Czy pomyslalas o pieluchomajtkach jak ja? Czy mialas inny bardziej pomyslowy wymysl
Piekna Majeczka. Bedzie chlopcom serca podbijac.
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Obca baba vi tak powiedziała. Mi teściowa: A jak tadek bedzie śmiertelnie chory to co wtedy zrobisz. Skwitowalam tylko ze fajnie życzy mojemu dziecku:/ bo ręce to mi opadły
-
Cytrynka_ wrote:Zwei na oko to tu nie patrz. 9dpo to troche wczesnie.
Cytrynko nie w niektorych sutuacjach
Zwei. Jutro z rana jestem cheerlederką Twojego kleksa! -
Cytrynka_ wrote:Zwei na oko to tu nie patrz. 9dpo to troche wczesnie.
-
kattalinna wrote:Dzień dobry, czy można tu dołączyć?
bo ile można z partyzanta podczytywać?
Aha, i co trzeba zrobić żeby dostać wróżbę?lauda., Vesper, Katarzyna87 lubią tę wiadomość