Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik, ja byłam kiedyś w klubie i o 10tej musiałam się ewakuować, bo DJ zapuścił cały trzygodzinny set discopolo, ludzie kicali jak szaleni, a jakoś mój poziom żenady nadal jest wysoki, nawet przy wysokim poziomie alkoholu
Ale rozumiem, że to się może podobać i tak naprawdę w warstwie tekstowej i muzycznej nie odbiega zbytnio poziomem od polskiego popu promowanego przez radiostacje
Przed discopolo była tak zwana piosenka chodnikowa, którą pamiętam z dzieciństwa, to muza z kawałem historii
Dobra, powspominałam sobie, dla równowagi idę sobie pierdzielnąć jakąś metalową płytę
Lauda, powiedz Żabie, żeby na Kleksa nie czekała, łożysko poczeka w lodóweczce obok kaszanki wiejskiej z kaszą gryczanąŻabsko, ogarnij się
Wiedźma jaka Hania uroczo wygląda w tych plastikach
A tak serio- fajny ma uśmiech. Będzie z biej pozytywna dziewucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:00
WiedźmaMaKota, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ojjj ja też jakoś disco z pola strawić nie mogę.
No to teraz Wam się przyznam, ze to akurat nie uśmiech tylko ziewanie
Ale uśmiech ma równie uroczy
Edek: a co z moim łożyskiem udało się już komuś je przejąć? Diabeł mówi, ze wyglądało smakowicie jak wątróbka czyli kawał dobrego łożyskaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:21
Robimy drugiego Dziedzica
-
Blondik masz minus 10 od wagi sprzed ciąży?
Ja mam teraz minus 10kg od Max jaką miałam. Teraz zostało jeszcze 7kg. Jednak nie na kg mi zależy. Szczerze może tyle zostać, ale chce się brzucha pozbyć.
Jak stopy wrócą do siebie, połóg minie, szwy wyjdą idę po buty i będę biegała (chyba że będzie zimno)
Wiedźma jak na moje to ona się uśmiecha
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Zgrabne męskie dupska oraz proste nogi mnie kręcą. No co zrobić...
Mój mąż jak przeparaduje przede mną na waleta, to mam ochotę go kąsnąć
Złoszczę się tylko latem, bo on ma zgrabniejsze nogi ode mnie - i po co się pytam? Gdzie tu sprawiedliwość?
Katalina, ja jestem bozią. A bozie widzą wszystko i o wszystkim wiedzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:40
kattalinna, zwei_kresken, Vesper lubią tę wiadomość
-
Fajny poślad jeden z drugim, fajny. Idę poszukać w sąsiednim pokoju takich nieco mniej gładkich, ale też fajnych
A Wy w międzyczasie nawlepiajcie mi nakrętek pod wykresem, po pierdzielnę z presji, którą sama na siebie nakładam, ta presja to: szybko szybko, ciąża w tym cyklu, bo skończą się zaraz Clexy od Saxy
lauda., WiedźmaMaKota, Morwa lubią tę wiadomość
-
Zwei też sobie wmawiam że może się udało. Aż tak uwierzyłam że liczyłam na potwierdzony owulacyjny teścior a tu kicha. Taniej wyszło jak ciażowy.
Łyknęłam sobie kieliszek bimbru i mi się jabłkami odbija. Spoko to tak jak bym zjadła jabłko a nie musiałam gryść
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...