Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emma80 wrote:Lepiej uważaj, bo nie chcesz chyba, żeby Ci odgryzło cycka?
lauda., Amelcia, Emma80, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywlazłam na ta stronę "beka z mamuś na forach"...ale czad!!!
jednak mnie zawsze najbardziej bawi ludzka głupota:)
haha chyba muszę strzelbę mą odpalić i zrobić z dupy sito jednej i drugiej takiej mądrej mamuśce:)
mój zon wraca za 3 dni mam chęć pytongować ile wlezie, zwei mówisz, że na pająka dobrze idzie:)?
co by tu wymyśleć? może 5 cycuchów dokleje i będzie miec surykatkę w domu?Basik122 lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:No ale gdyby była surykatką, to zostałoby jej jeszcze 7
Ale jeden z ośmiu cycków tak samo boli, jak jeden z dwóch.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
madeleine.m wrote:Rany julek dawno tu nie zaglądałam i tyle stron się napłodziło że nie chce mi się aż tylu nadrabiać.. Lenistwo complete.
Żałuj!
Szproty, mmmmmm To mi przypomniało, że puszka szprotek leży w kuchni...
Na szczęście znam inne chińskie przysłowie: "Szprotki z puszki napompują wam brzuszki. A te z pomidorami skutkują łatwymi porodami".
EDIT: Ach, jeszcze jedno: "Dobre wędzone szproty dodają na pytongowanie ochoty."Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 23:14
Anatolka, Blondik, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:
Właśnie coś sobie uświadomiłam. Nie mam temperatur na wykresie. To chyba źle, nie? Na pewno nie będę w ciąży
Pewnie masz niskie i wstydzisz się pokazać
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Moje dni płodne wg Księżyca ni chu chu pokrywają się z tymi podawanymi przez ovu. Czy ja już nigdy nie będę w ciąży.............??????
Mata kolejną zbłąkaną duszyczkę
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/styczen-tak-miesiac-z-pozytywem,5868.htmlEmma80 lubi tę wiadomość
-
mar wrote:Lauda interpretujac Twój wykres widzę luz w dupie wykres bardzo zbliżony do mojego, może będzie ciąża?
NIE, nie i jeszcze raz nie. Ciąży nie będzie póki nie zastosujesz się do rady zaciążonej już koleżanki - a jest to rada na wagę złota:
"dziewczyny po stosunku zatykajcie chusteczka aby nie wyplynelo i lezcie ok 15min, ja przeważnie szlam do wc siku i splywalo pewnie a teraz lezalam sobie tylko najlepiej na wznak"Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:59
majamia, Katarzyna87, Maczek lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Moje dni płodne wg Księżyca ni chu chu pokrywają się z tymi podawanymi przez ovu. Czy ja już nigdy nie będę w ciąży.............??????
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/styczen-tak-miesiac-z-pozytywem,5868.html -
lauda. wrote:Moje dni płodne wg Księżyca ni chu chu pokrywają się z tymi podawanymi przez ovu. Czy ja już nigdy nie będę w ciąży.............??????
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/styczen-tak-miesiac-z-pozytywem,5868.html
Będziesz, zjadłaś makrele...
Czy Wy tez tak macie, ze nie chce Wam sie ćwiczyć? Ja mam i wiem, ze lada moment dopadnie mnie klątwa obwisłego ciała..,
lauda., Maczek lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:NIE, nie i jeszcze raz nie. Ciąży nie będzie póki nie zastosujesz się do rady zaciążonej już koleżanki - a jest to rada na wagę złota:
"dziewczyny po stosunku zatykajcie chusteczka aby nie wyplynelo i lezcie ok 15min, ja przeważnie szlam do wc siku i splywalo pewnie a teraz lezalam sobie tylko najlepiej na wznak"Maczek lubi tę wiadomość
-
Ja tam ćwiczę. Kulam się po dywanie, pajacyki walę, bieg z szarfą po klatce schodowej i inne sporty uprawiam, także ciało me jędrne i gładkie
A tak na serio, to ćwiczę skalpel z Ewą Chodakowską - nawet to fajne jest, a nade wszystko czekam aż ta ciulowska pogoda zrobi się lepsza i odpalam swoją torpedę dwukołową. Póki co, koleżanka namawia mnie na chodzenie z kijkami. Trzeba się ruszać (nie ruchać, chociaż to również)!Basik122 lubi tę wiadomość