Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma80 wrote:No co ja za to mogę, że ma taką kanciastą głowę. A może to małe rekiniątko na głowie mu siedzi?
Buuu, mam brzydkiego rekina...
Co mam teraz zrobić?
Nie martw się, zawsze może ten nos zoperować...Emma80 lubi tę wiadomość
-
Ahahahahahaaaa dżizas, laski... chwilka nieobecności a Wy tu takie hece!
Laska z tym brzydkim dzieckiem przypomniała mi serię dowcipasków o brzydkim chłopcu:
-Taaatoo, a dzieci się ze mnie śmieją, że mam wielką głowę...
-Synu, nie masz. Ale weź berecik i skocz po 10 kilo kartofli.zwei_kresken, Emma80, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:A widzisz, bo mi dziś pokazało, że zawartość chwilowo niedostępna i mało nie umarłam z żalu...
Nie chcę Cię martwić, ale aktywnie działa grupa pod nazwą >>Zamknąć "Beka z mamuś na forach"<<
https://www.facebook.com/stopbekazmamusnaforach
Kto wie, jak długo trzeba będzie czekać na "rękę sprawiedliwości". Podobno sprawa już została zgłoszona na policję.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha ale się uśmiałam:) ale z was wredne wiedźmy!!...a jakie wesołe przy tym:)
głupotę, i chodzące ciemnogrody trzeba tępic:)....och jaki świat byłby cudny , gdybyście w swoje szpony złapały takie laski jak tą np. od brzydkiego dziecka:)
aj wracam do swoich filmideł 2 dzień tłukę jakies historyczne i kostiumowe romansidła podszyte intrygami:)...padło mi na łeb
....a dziś rzuciłam się na wędzonego łososia, wiem, że to makrelą nie jes,t ale może w ciązy jestem co?...łososiu, łososiu przynies mi moja Polę!!! tylko ładna pamiętaj!!
ja ładna, maż przystojniak po coż mam tracić w przyszłości kasę na operację dla mego szpetnego dziecka??...
oj boże widzisz a nie grzmisz!!!!!!
zwei_kresken, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Emma80 wrote:Nie chcę Cię martwić, ale aktywnie działa grupa pod nazwą >>Zamknąć "Beka z mamuś na forach"<<
https://www.facebook.com/stopbekazmamusnaforach
Kto wie, jak długo trzeba będzie czekać na "rękę sprawiedliwości". Podobno sprawa już została zgłoszona na policję.
No, bo nie można cytować cudzych wypowiedzi Czekam z wypiekami na twarzy!
-
Ołłł jesss! W takim razie pochwalę się, że dzisiaj zjadłam makrelę nucąc: jedzą rybę, jedzą rybę, makreli smak to miłości znak
Czy myślicie, że mogę być w ciąży? Proszę i interpetację mojego wykresu, dodam że temperaturę mam wysoką od samego początku. Pomocy!!!Maczek, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Potwierdzam, tylko dlaczego ten rekin ma róg na głowie? Emma........ty niegrzeczna dziewczynko!!
Przypomniało mi się jak kiedyś dawno temu oglądałyśmy z siostrą jakiś program przyrodniczy i w pewnym momencie pokazywali pytongujące delfiny z wielkimi sterczącymi pytongami.
Od tej pory siostra ma uraz do delfinów w każdej postaci. Jakby dostała od lubego wisiorek z delfinkami, to na pewno by nie nosiła. Ciekawe jakby zareagowała. Hihi, muszę mu powiedzieć, żeby jej zaproponował taki i zobaczył reakcję.Basik122 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmma80 wrote:Przypomniało mi się jak kiedyś dawno temu oglądałyśmy z siostrą jakiś program przyrodniczy i w pewnym momencie pokazywali pytongujące delfiny z wielkimi sterczącymi pytongami.
Od tej pory siostra ma uraz do delfinów w każdej postaci. Jakby dostała od lubego wisiorek z delfinkami, to na pewno by nie nosiła. Ciekawe jakby zareagowała. Hihi, muszę mu powiedzieć, żeby jej zaproponował taki i zobaczył reakcję.
A nie mówiłam: Emma.....ty niegrzeczna dziewczynko!
Edit: Emma.....ty niegrzeczna dziecinko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:09
lauda. lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Nie! Naukowo udowodniono, że makrela ma pierwszeństwo nad łososiem, a śledzie, no cóż na samym końcu - niestety
Ale łosoś ma kwasy omega-3, tak jak len, który jest dobry na bagno.
A wędzone makrele są niezdrowe. Muszą być świeże.Basik122 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
Ledwie nadrobiłam dzisiejsze wpisy Strasznie płodne jesteście, pewnie przez te makrele, śledzie i łososie
A myślicie, że jakby się zjadło piranie to dziecko urodziłoby się od razu z zębami?zwei_kresken, Amelcia, lauda., Blondik, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEva82 wrote:Ledwie nadrobiłam dzisiejsze wpisy Strasznie płodne jesteście, pewnie przez te makrele, śledzie i łososie
A myślicie, że jakby się zjadło piranie to dziecko urodziłoby się od razu z zębami?
No jasne, już w brzuchu by Cię żarło!
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:A nie mówiłam: Emma.....ty niegrzeczna dziewczynko!
Edit: Emma.....ty niegrzeczna dziecinko!
Ja byłam i jestem grzeczna.
To te delfiny. I ci, co je filmowali, a potem w telewizji puszczali...
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Ja jem jutro plebejskiego łososia, co go zapakowałam dziś do pudełka...
Co sądzicie o szprotach?
Stare indochińskie przyłowie głosi:
"Kto jada szproty, w przyszłości z dziećmi będzie miał kłopoty"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:19
Blondik, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Ledwie nadrobiłam dzisiejsze wpisy Strasznie płodne jesteście, pewnie przez te makrele, śledzie i łososie
A myślicie, że jakby się zjadło piranie to dziecko urodziłoby się od razu z zębami?
Lepiej uważaj, bo nie chcesz chyba, żeby Ci odgryzło cycka?Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...