Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
No to lipa z tym sikaniem
Blondik, zdrowia dla męża.
Ala, ja nie będę obstawiac Twojej bety. Niech będzie taka, żeby Ci się wszystko ułożylo jak najlepiej
Ovu jest głupi. Już mi nawet w miarę sensownie rysował kreche na 23. dniu cyklu i nagle przeskoczył na 11. Także tego. Ze stanu tuż po Alexis właśnie awansowałam na 16dpo :pmyshka84, aleala, Vesper lubią tę wiadomość
-
No mam zeszlomiesieczne pepino-kłamino w szafce, niby mogę obsikac dla sportu, ale po pierwsze to bzdura z tym 16 dpo, bo w 16. dniu cyklu miałam jeszcze niedojrzały pęcherzyk, więc Alexis w 11. dniu to totalna pomyłka. Po drugie - poranny sik już się zmarnował
-
Ja obstawiwm <5
i idąc za radą mojej kumpeli analityczki co zawsze fachowo krwi mi upuszcza kupie tego easy knowa i zobacze wtedy tym bardziej ze czuje Ridża w powietrzy. Dziewczyny wysylem Wam wszystkie nakretki swiata
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:No mam zeszlomiesieczne pepino-kłamino w szafce (...)
poranny sik już się zmarnowałWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:06
aleala lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:no to trzy godzinki "o suchym pysku" i ze ściśniętymi zwieraczami maści wszelakiej, i obsikuj ten zeszłomiesięczny teścior. może Ci wyjdzie, że jesteś w ciąży w zeszłym miesiącu?
Tak, tak. Patrząc na mój insulino-brzuch to już gdzieś piąty miesiąc, a te wszystkie Ridże to taka zmyła była.aleala, Katarzyna87, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Blondik kciuki za małża!
Skoro już o brzuchach mowa, oto mój 2 tygodnie po porodzie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/866d17455ea0.jpg
Muszę w pas zainwestować jakiś dobry. Dziś równe 17 kg mniej. Jeszcze 13 i będzie waga przed ciążowa. A po kolejnych 10 będzie "idealna".emaj, odrobinacheci, Vesper, Katarzyna87, lauda., Basik122 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Blondik, zdrowia dla męża, niech szybko dochodzi do siebie!
życzę, żeby to nie było nic poważnego!
Dołączę się do obstawiania, ale tylko z czystej przyjemności do hazardu, życząc Ali, żeby wynik był po jej myśli
Ciociu Laudo, obstawiam 53 (ale jak będzie 35 to też będę blisko)
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"