Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
No to lipa z tym sikaniem

Blondik, zdrowia dla męża.
Ala, ja nie będę obstawiac Twojej bety. Niech będzie taka, żeby Ci się wszystko ułożylo jak najlepiej
Ovu jest głupi. Już mi nawet w miarę sensownie rysował kreche na 23. dniu cyklu i nagle przeskoczył na 11. Także tego. Ze stanu tuż po Alexis właśnie awansowałam na 16dpo :p
myshka84, aleala, Vesper lubią tę wiadomość

-
No mam zeszlomiesieczne pepino-kłamino w szafce, niby mogę obsikac dla sportu, ale po pierwsze to bzdura z tym 16 dpo, bo w 16. dniu cyklu miałam jeszcze niedojrzały pęcherzyk, więc Alexis w 11. dniu to totalna pomyłka. Po drugie - poranny sik już się zmarnował

-
Ja obstawiwm <5
i idąc za radą mojej kumpeli analityczki co zawsze fachowo krwi mi upuszcza kupie tego easy knowa i zobacze wtedy tym bardziej ze czuje Ridża w powietrzy. Dziewczyny wysylem Wam wszystkie nakretki swiata
-
nick nieaktualny
-
no to trzy godzinki "o suchym pysku" i ze ściśniętymi zwieraczami maści wszelakiej, i obsikuj ten zeszłomiesięczny teścior. może Ci wyjdzie, że jesteś w ciąży w zeszłym miesiącu?Maczek wrote:No mam zeszlomiesieczne pepino-kłamino w szafce (...)
poranny sik już się zmarnował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:06
aleala lubi tę wiadomość

Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:no to trzy godzinki "o suchym pysku" i ze ściśniętymi zwieraczami maści wszelakiej, i obsikuj ten zeszłomiesięczny teścior. może Ci wyjdzie, że jesteś w ciąży w zeszłym miesiącu?

Tak, tak. Patrząc na mój insulino-brzuch to już gdzieś piąty miesiąc, a te wszystkie Ridże to taka zmyła była.
aleala, Katarzyna87, myshka84 lubią tę wiadomość

-
Blondik kciuki za małża!
Skoro już o brzuchach mowa, oto mój 2 tygodnie po porodzie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/866d17455ea0.jpg
Muszę w pas zainwestować jakiś dobry. Dziś równe 17 kg mniej. Jeszcze 13 i będzie waga przed ciążowa. A po kolejnych 10 będzie "idealna".
emaj, odrobinacheci, Vesper, Katarzyna87, lauda., Basik122 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica

-
Blondik, zdrowia dla męża, niech szybko dochodzi do siebie!
życzę, żeby to nie było nic poważnego!
Dołączę się do obstawiania, ale tylko z czystej przyjemności do hazardu, życząc Ali, żeby wynik był po jej myśli
Ciociu Laudo, obstawiam 53 (ale jak będzie 35 to też będę blisko
)
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

od 9 czeka na lekarza