Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Blondik współczuje
zdrówka dla męża!
Ala, trzymasz dziś w napięciu. Czekamy!
Ja nerwa z rana złapałam bo na wypisie jak byk napisali że dziś mam zgłosić się na kontrolę do poradni, a Pani w poradni żebym jej SKIEROWANIE dała. Myślałam że jej strzele. Zamiast tego strzeliłam drzwiami i wyszłam. Mogłam ją jeszcze prosić żeby podpisała oświadczenie że jak mi się coś stanie to bierze odpowiedzialność. NFZ jest chory.
Na razie rana goi się dobrze. Jakby coś się działo pójdę na oddział."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Dzwonilam do labu zeby zapytac do ktorej mam przyjsc zeby wynik byl dzisiaj i taaaaaki zonk:
Dzisiaj juz na pewno nie bedzie. Jutro swieto to tez nie wiec najwczesniej w czwartek to moze zrobi pani w czwartek dopiero? Przeciez próba ciążowa to nie ma podstaw do cito..
O ironio...
Tak samo w Trzech innych labach.
Z przykroscią zawiadamiam ze niczego dzis sie nie dowiemy... -
Tak uczynie. Patyk nie jest drogi bo kolo 5 zl.. Ale tylko w jednej aptece wiec wysle małża po robocie niech kupuje
-
Zuu of jest mega głupi ;p Mnie własnie podpowiada, że dziś może być teoretycznie mój dzień płodny
Gdyby nie odchody popołogowe czyli porodowy Ridżu mogłabym pytongować
Aleala w diagnostyce, nie wiem czy masz gdzieś obok siebie za +50% ceny robią wszystko na cito co się chce. Co za paranoja, przecież to Ty decydujesz co jest dla Ciebie ważne. Ja miałam "próbę ciążową" jak podejrzewali, że płód obumarł. W skrajnych przypadkach może dojść do zakażenia organizmu. Co w takiej sytuacji powiedzą? -
Nie mam blisko diagnostyki... Ale uznaje do za grom z jasnego nieba ktory glosi : kobito opamietaj sie i zainwestuj w nakrętke oraz oszvzedzaj krew dla Ridża
-
aleala wrote:Ja tez mam insulinobrzucha
A ja mam Żabo-brzuch
Edit:
Dziewczyny, mam tak zniszczone ręce, że nie mogę na nie patrzeć.
A zbieram się do zrobienia mańka i nie mogę zebrać.
Prędzej zbiorę się do kolejnego szorowania podłogi czy co tam jeszcze mi w oko wpadnie.
Macie jakieś swoje sprawdzone sposoby na domową pielęgnację?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:07
-
Lauda, gliceryna, krem do rąk, gruuuba warstwa i bawełniane rękawiczki na noc, żeby wszystko się wchłonęło. powtarzać do skutku
lauda. lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
lauda. wrote:A ja mam Żabo-brzuch
Edit:
Prędzej zbiorę się do kolejnego szorowania podłogi czy co tam jeszcze mi w oko wpadnie.
Macie jakieś swoje sprawdzone sposoby na domową pielęgnację? -
lauda. wrote:A ja mam Żabo-brzuch
Edit:
Macie jakieś swoje sprawdzone sposoby na domową pielęgnację? -
Basik122 wrote:ja na swoje nawet nie patrzę bo po ściągnięciu żeli z paznokci są w opłakanym stanie. Dodatkowo od chusteczek nawilżonych mam takie uczulenie że naprawdę lepiej na nie nie patrzeć
-
Basik zrezygnuj z chusteczek jesli masz mozliwosc. Przejdz na zwykle waciki i ciepla wode. Wyjdzie i taniej i oszczedniej dla Twoich rak.
Na ręce polecam oliwe z oliwek. Lekko podgrzac, wysmarowac rece i poprosic małża o nalozenie rekawiczek bawelnianych. Oliwa jest dobra nie tylko na pazury ale i na dlonie i wlosy i cialo -
Basik122 wrote:ja na swoje nawet nie patrzę bo po ściągnięciu żeli z paznokci są w opłakanym stanie. Dodatkowo od chusteczek nawilżonych mam takie uczulenie że naprawdę lepiej na nie nie patrzeć
wiele osób się skarży
może faktycznie spróbuj sposobu jak Cytrynka pisze."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
chusteczki to zło, niestety, tak jak i pampersy. mnóstwo w tym jest chemii.
moja siostra u swojej córy używa od początku wody przegotowanej i płatków kosmetycznych. płatki też nie są święte, ale lepsze niż nawilżane chusteczki. zdrowsze na pewno..
Flp 4,6-7 -
Powiem Wam, że zgupłam zupełnie... ciało robi mnie w wuja albo nie wiem, nie chcę podważać kompetencji lekarza...
testy LH pozytywne od dwóch dni, ból owu w lewym jajniorze, a lewy jajnik pusty, no i brak płynu w zatoce Douglasa. W drugim obraz PCO (nowość u lego lekarza), ale brak pęchola dominującego. A teraz najciekawsze: endometrium ponad 12 mm. A wg lekarza może ovu będzie za 10 dniprzeca endo to się zdegeneruje do tego czasu
a tak mnie wyobracał, że ledwo siedzę
no i oczywiście akcja pt gini kontra endo, nawet nie chce mi się pisać...
co za kichastaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"