Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja położna tak często wizytowala moje krocze wkładając dłoń aż po kostkę, że pogardziłabym jej bezą :p
Lauda korzystaj z Jakupów. Do mnie przychodzi 2 razy w tygodniu (pod koniec ciąży nawet 2 razy dziennie)
Która lubiła prasowanie? Zobowiązuje się upiec dowolne ciasto w zamian za górę ubrań do wyprasowania -
Kasia daj na privie adres i przyjade
prasowanie uwielbiam
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Wróciliśmy. Pogoda bardzo ciepła, więc miło przespacerować się wieczorem. Donoszę jednak, że Żaba nieczuła na chodzenie i nawet podskakiwanie matki.
Jedyne co się stało, to ręce mi spuchły i mam palce jak kiełbaski... smakowo
Wymyśliłam plan na jutro: zrobię pierogi na wigilię i zamrożę. Będę miała z głowy, a praca nad wyrobieniem i rozwałkowaniem ciasta może poruszy mojego uparciuszka.
-
Dobry plan. Ja będę leżeć. Mam o czym myśleć. Po mojej wizycie na SOR i po tym co mi lekarze powiedzieli jestem lekko załamana."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee co powiedzieli? Chyba przegapilam...
Edit:
Lauda to dla Ciebie i mam nadzie w przyszłości dla każdej jeszcze niematki wiedźmy
http://www.popularnie.pl/ciaza-3/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 19:19
lauda. lubi tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Ja też
edit puścili Listy do M i gdy oglądałam je pierwszy raz nie poruszyły mnie tak bardzo, a teraz co! czas przedridżowy, a ja ryczę jak bóbr z powodu pary która straciła dziecko i spotyka w życiu obcą dziewczynkę, która uciekła z domu dziecka.
Yousee co ci powiedzieli na SOR?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 19:39
odrobinacheci lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Baronowa_83 wrote:Bylam na bondzie- nie polecam. Bardzo średni film. Nie trzyma w napięciu, a Bond jest stary
Dla mnie Bond- amant- agent to Connery. Ale Bond- człowiek to Craig, który zanim zaczął grać w tej serii był dla mnie synonimem flusia i aseksualnego faceta, a tu proszęGarnitur, siłka, fruzyrka, furka i od razu lepiej
Ridż mnie wykrwawia. Muszę jutro lecieć po zapas nocnych alwaysów... Na szczęście już nie boli, tylko cicho i podstępnie pozbawia mnie żelaza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 19:44
JoHanna, Vesper lubią tę wiadomość
-
Laski problem Jakupa rozwiązany...Na to bym nie wpadła http://www.popularnie.pl/korzystanie-z-toalety/
ciri22, Vesper lubią tę wiadomość
-
Niby nic nowego nie powiedzieli ale w końcu chyba do mnie dotarło. Że niestety ta choroba jest nieprzewidywalna i cieżko ją ujarzmic. Mozna próbować ale w pewnym momencie buch! I cos nowego. Poza tym moj rezonans to znaczy wszystko co tam widać nie rokuje na ciąże. Jelita zarazaja stanem zapalnymi wszystko wokół.
Sorry za błędy ale pisze z tel"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Laski problem Jakupa rozwiązany...Na to bym nie wpadła http://www.popularnie.pl/korzystanie-z-toalety/
To ja mam w wersji filmowej ;p
http://youtu.be/YbYWhdLO43Q
Specjalnie dla wiedzm ;pJoHanna lubi tę wiadomość
-
ja o JaKupie w wersji kucanej slyszalam juz dawno. i powiem Wam, dziewczeta, ze.. polecam! mamy w lazience kolo wc taki maly stoleczek i jak sie usadawiam na dwojeczke to podsuwam go pod nogi. wierzcie lub nie, ale tak jest naprawde latwiej
inna sprawa, ze ja raczej problemow z JaKupem nie mam - nie spoznia sie, nie ociaga, nie buszuje w jelitach. ale sam proces przebiega po prostu sprawniej. sprobujcie
u mnie bole przedridzowe, sluz raz kremowy raz rozciagliwy i mdlosci caly czas. i to takie, ze momentami sie zastanawiam, czy nie isc do toalety, zwlaszcza jak siedzialam na tesciowinej (jest takie slowo?) kanapie. wiec progresteron chyba wporzo.
ale tempka powoli zjezdza i dzis powinnam byla przywitac pana R. - albo jutro, wg OF. i nie wiem co o tym myslec. najlepiej nic
wlasnie dzis postanowilismy, ze z dzieciakiem chyba lepiej poczekac jeszcze z pol roku ze wzgledu na budowe.
ps. ja chce prasowac, ja, ja! mnie wybierz, Kacha!uwielbiam.
aleala lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
zwei_kresken wrote:No i w Skyfall bardzo podobała mi się animacja z napisami prawie-początkowymi, która nieco zdradzała elementy filmu, fajnie było ją obejrzeć jeszcze raz jak się już obejrzało cały
Daniela Craiga też uwielbiam w roli Bonda. W przyszłym tygodniu wybieram się na Bonda do nowego kina
Po filmiku ze squatty potty lody kojarzą mi się tylko z jednym"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Yousee toć Ty wiedźma jesteś to i silna być musisz ;*** damy rade;** z chrobami czy bez
-
zwei_kresken wrote:Mi się bardzo podobał poprzedni, właśnie dlatego że Bond się postarzał i stał się słabym człowieczkiem. Jeśli ten nowy idzie w tym samym kierunku to będzie mi się podobał. No i w Skyfall bardzo podobała mi się animacja z napisami prawie-początkowymi, która nieco zdradzała elementy filmu, fajnie było ją obejrzeć jeszcze raz jak się już obejrzało cały. To był chyba mój ulubiony film z serii.
Dla mnie Bond- amant- agent to Connery. Ale Bond- człowiek to Craig, który zanim zaczął grać w tej serii był dla mnie synonimem flusia i aseksualnego faceta, a tu proszęGarnitur, siłka, fruzyrka, furka i od razu lepiej
Ridż mnie wykrwawia. Muszę jutro lecieć po zapas nocnych alwaysów... Na szczęście już nie boli, tylko cicho i podstępnie pozbawia mnie żelaza -
nick nieaktualnyYousee życie czasami daje nam kopa i rzuca kłody pod nogi,ale tak jak dziewczyny piszą twarda babka jesteś! Póki co odpoczywaj i nabieraj sił no i pamiętaj że łożyska same się nie zapełnia
Edit błędyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:04
-
lauda. wrote:Jak tylko usiądę do lapka, to gilnę Wam na wykresy.
Może takie skumulowane smarki odniosą zapłodnieniowy sukces
Edit:
Coś mi Emma zniknęła z radaru...
Jestem, żyję i na szczęście mam się coraz lepiej.
Nie pisałam, bo wcześniej i tak nie miałam na to sił, a w sumie moje teksty i tak wiele nie wnoszą, zwłaszcza, że tematy zmieniają się jak w kalejdoskopie. Za to w miarę możliwości starałam się wszystko nadrabiać i w wiedźmowym wątku jestem na bieżąco.Czasami moją obecność zdradzałam polubieniami.
Oczywiście dziękuję za wcześniejsze pozdrowienia i życzenia zdrowia.
I nie narzekajcie na Pana Jakupa, bo się obrazi i Was pokarze, a z nim nie ma żartów. Mój najpierw zrobił się strasznie rozlazły, a potem wiadomy efekt.odrobinacheci, Katarzyna87, Vesper, lauda. lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:I nie narzekajcie na Pana Jakupa, bo się obrazi i Was pokarze, a z nim nie ma żartów. Mój najpierw zrobił się strasznie rozlazły, a potem wiadomy efekt.