Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Obstawiam, że Żaba urodzi się tak jak dziecko cioci Kasi czyli 41 tc
Spadaj
P.S. nie rodzę. przychylam się do wersji pasztetowej
Edit:
Ulepiłam 100 pierożków. Mrożą się. Piekę jeszcze cycka indyczego - czyli prawie jak pasztetWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:38
-
Lauda ja Ciebie też
:-*
Edit: zastanawiam się czy nie potraktować moich pieknych, nowych ran bojowych (czyli rozstępów) jakimś kremem na blizny. Rozstępy są jeszcze czerwone, więc można działać. Potem chyba tylko laser, a takiej kasy nie mam.
Jak to widzicie?
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:44
lauda. lubi tę wiadomość
-
Ta wajcha od dowcipnego usg bezbłędnie przywołuje Ridża . progesteron mi spada : brzuch boli i popłakałam się. Nie wiem czemu...
-
Potwierdzam contratubex super tylko nie wiem czy możesz go stosować jak karmisz. W ciąży jest niewskazany. Bio oil też jest chwalony
Aluś może w głębi ducha chciałaś by się udało? Mimo tego straszenia lekarzy?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Zawsze w głebi duszy sie chce wiesz jak jest
Ale faktem jest tez ze od tygodnia prawie modle sie o Ridża chcąc zakończyć zwatiowany cykl -
Na blizny ponoć też olejek rycynowy, gdzieś w necie mi mignęło.
U mnie 7 dc a tu bagno rozciągliweWTF?
Lady miała sprawę do Ridża i tak szybko przylazła? A może chirurdzy w poniedziałek tak na nią podziałali? Hihi
Nie no żarcik, to lady raczej nie jest, tylko zastanawiam się co to może być innego?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Katarzyna87 wrote:Edit: zastanawiam się czy nie potraktować moich pieknych, nowych ran bojowych (czyli rozstępów) jakimś kremem na blizny. Rozstępy są jeszcze czerwone, więc można działać. Potem chyba tylko laser, a takiej kasy nie mam.
Jak to widzicie?
.
Na blizny itp. dobry jest NO-SCAR (kiedyś Perła Inków), tylko trochę kosztuje.
Blondik, barszczyk właśnie mam, rób uszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 15:31
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Dzięki Wiedźmuszki za pomoc :*
Contratubex nie ma przeciwwskazań przy karmieniu, więc muszę doczytać czym się różni od cepanu.
No-Scar ma swój odpowiednik Evolet i nad nim się zastanawiałam. Jest dwa razy tańszy, jest go więcej.
Będę Wiedźmowym Królikiem doświadczalnym -
no i co. kurde.
temperatura spada, a ja nie wierzę. co idę do wc, to próbuję urodzić Ridża, żeby przestać się łudzić i zobaczyć, że już pozamiatane. i nic z tego - jedynie przy JaKupie urodziłam troszkę lekko różowego śluzu. Ridż się bawi w ciuciubabkę.
a przecież widzę, co się dzieje - brzuch mnie boli, huśtawka emocji, temperatura przecież nie kłamie? o co chodzi? czemu Ridż się skrada już od niedzieli i nie chce normalnie przyjść?
ja chcę wiedzieć o co chodzi, a nie - i mdłości, i skręt macicy, i spadek na wykresie, i wszystko do kupy.
niech się wreszcie wyjaśni - albo jestem w cionszy, albo niech Ridżu zaczyna od nowa..
ps. na blizny proponuję też żele silikonowe.
edit:
no. pomarudziłam, od razu widać że nie w tym wątku co trzeba, bo mnie wszyscy zlali ciepłym moczemale to i dobrze, rozczulam się jakbym miała nad czym.
już się zbieram do kupy
dziękuję za nietypowe postawienie mnie do pionuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:43
marzusiax, Vesper lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
ja korzystam z miedniczki
już kiedyś gdzieś to przeczytałam, że taka pozycja jest preferowana przez JaKupa
ale czy ja wiem...
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba