Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed kontrolą podwozia jestem w grycanie na zestawie "dupa rośnie" czyli sernik na cieplo z lodami
zapijany latte z tłustego mleka. Jami
ciri22, lauda., myshka84, marzusiax, Blondik, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
W Gdańsku jest taka pizzeria "La Famiglia" i zjadłabym taki kawałeczek ich pizzy.
Marzenie ściętej głowy... Mąż mój pojechałby ze mną, ale ostatnio ma schizy, że zaczynam rodzić na autostradzie. A ja złośliwa jeszcze mu tłumaczę, żeby się nie martwił, bo przecież nożyczki mamy - więc pępowiny nie będzie musiał przegryzać zębami
Robię swojej spracowanej połowicy sałatkę z kawałeczkami tego pieczonego cycka indyczego.
Mnie przy życiu trzymają ostatnio płatki na mleku i rosół. -
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/drzenie-wibracje-macicy-mial-ktos,8832.html
I gdzie to zmoderować??? Ot zagwozdka dla bozi -
nick nieaktualnyWiedzmy potrzebna mi super hiper mikstura na nerw kulszowy? Dzis zaniemoglam. Nie moge chodzic, siedziec, schylac sie i jest kupa. Co moj rycerz moze mi kupic zeby ciezarnej nie zaszkodzilo? Niegdy nie pamietam czy to sie ogrzewa czy chlodzi....
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Przed kontrolą podwozia jestem w grycanie na zestawie "dupa rośnie" czyli sernik na cieplo z lodami
zapijany latte z tłustego mleka. Jami
Blondik, aleala lubią tę wiadomość
-
Dobra, ostygł trochę mój sernik i da się pokroić
jutro wpada kumpela, będzie się czym dzielić
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
lauda. wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/drzenie-wibracje-macicy-mial-ktos,8832.html
I gdzie to zmoderować??? Ot zagwozdka dla bozi
Myślę, że to był orgazm. Jednorazowy. Minie i Pani zapomni, że się "przeraziła". Być może zatęskni. (?!)
... pytanie jednak... skąd się wziął?!?!?!...zwei_kresken, myshka84, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
Malibu wrote:Myślę, że to był orgazm. Jednorazowy. Minie i Pani zapomni, że się "przeraziła". Być może zatęskni. (?!)
... pytanie jednak... skąd się wziął?!?!?!...
Kopę lat Malibu!Vesper lubi tę wiadomość
-
Tak sobie pomyślałam, że jak silny orgazm to oprócz pochwy i mięśni może zawibrować macica, a co!
Strona ovu solidnie zarosła kurzem, postanowiłam ją odświeżyć.
Tak działa siła informacji, że koleżanka z pracy zaciążyła
Pozdrawiam Wiedźmuszki
Edit: Nie strona ovu, a moje konto na ovu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 11:21