Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma
witaj!
Yousee!trzymam kciuki, żeby Twój organizm okazał się silniejszy od wszystkich przeciwności. Gdzieś przeczytałam (prawda to?), że dziecko w łonie potrafi wysłać komórki macierzyste do organizmu matki, żeby pomóc jej się zregenerować
a ja tkwię w cionszy urojonej i niemożliwej, licząc kolejne objawy: katar, zachcianki smakowe, progesteronowe cyce i bagno, obraza Pana JakuPa. tylko zara, zara: jak to cionsza bez jaja???
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
zwei_kresken wrote:Kurde, JaKup ma nad nami większą władzę niż myślimy...
Kłócą się części ciała, która z nich jest ważniejsza i powinna zostać szefem:
- My jesteśmy szefami bo dzięki nam możemy cokolwiek zrobić - mówią ręce.
- My jesteśmy szefami bo my was wszędzie zaniesiemy - mówią nogi.
- Ale tyko dzięki nam wiecie gdzie idziecie - mówią oczy.
- A i tak robicie to tylko dzięki mnie i to ja będę szefem - mówi mózg.
Na to dupa:
- Możecie się kłócić ale to ja zostanę szefem.
Wszystkie części ciała się roześmiały.
dupa się wkurzyła i przestała srać.
1 dnia oczy się wykręciły.
2 dnia ręce zaczęły dygotać.
3 dnia nogi nie wytrzymały.
4 dnia mózg się zlasował.
Jaki z tego morał?
Szef zawsze gówno robi!Eva82, aleala, JoHanna, Vesper, odrobinacheci, ciri22, marzusiax lubią tę wiadomość
-
witam, aleala, idziesz na betę?
oj, JaKup ma władzę..nad nasza MAdzią też...od 6 dni ma regularne wieczorne kolki zakończone robieniem kupy ok 24...ok. 20 zaczyna się przelażliwy placz i wrzask, napinanie (robi się aż fioletowa) i stękanie i płacze "ał ał" a nie normalnie łee... wisi na cycku i sie meczy sama ze sobą, dozwolone leki nie pomagają, zamówiłam te rurki WINDi choć trochę się ich obawiam...wczoraj puściła ok. 5 sekundowego pierda, zrobiła kupę i zasnęła...serce pęka od takich atrakcji..na dodatek małż chory, jak weźmie leki to jets jak naćpany i śpi caly dzien... do tego wczoraj z okajzi wolnego dnia mielismy nalot niespodziewanych gosci, każdy sobie ot tak przyszedł bez zapowiedzi...wrr...no to ponarzekałam sobie
zaraz jadę z małą do przychodni dowieżć skierowanie, chcialam pojechać wózkiem,ale nie ma tam tych szyn na schodach żeby wjechać, a skierowanie musze zanieść na 3 piętro...wiec będę targac nosidło...
lauda, znam ten dowcip i tez go uwielbiam...smutne, ale prawdziwe -
Wlasnie zakponczylam kontrole u kardiologa. Relacja:
Wystarczyło kilka dni bez stresu i wyniki o niebo lepsze takze nawet jak zaciążyłam to ryzyko jest niewielkiewobec tak uspokajających informacji bete zrobiedopiero w przypadku niepojawienia sie Ridża, a spodziewam się go w niedziele.
BuziakiiiiiBlondik, Emma80, myshka84, lauda., kattalinna, Basik122, Maczek, emaj, Yousee, Baronowa_83, Katarzyna87, ciri22, Morwa, odrobinacheci, Eva82, JoHanna, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ala nadal zbierasz propozycje do konkursu na betę. Ja obstawiam 55
Chyba takiej nie było.
Blondzik kiedyś obiło mi się o uszy że podają dziecku letnią niegazowaną wodę mineralną na kolki. A czy to pomaga to nie wiem. Próbowałaś masażu brzuszka?
Yousee trzymaj się. Jesteś silna babka
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mojemu siostrzencowi na kolki pomagal masaż brzuszka przez ciepłą (nagrzaną żelaskiem) pieluszke
-
Blondik Maksowi na kloki pomagał SabSimpleks zamawiałam go ebay bo u nas jest nie dostępny. Jak zaczełam go używać kolki się skończyły. Do tego fungowałam mu ciepłe okłady na brzuszek i lepiej mu się purkało. Od biedy na pierdy i kupe pomagał termometr w 4 literach ale nie zaczęsto.