Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAla cieszę się bardzo i zaciskam knykcie, żeby Ridż się nie pojawił! Być może go dla Ciebie przetrzymam bo powinien się u mnie zjawić do niedzieli
No i zafundowałam sobie dzisiaj farbowanie u fryzjera i jako że bardzo podoba mi się efekt uważam dzień za udany
edit błędyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:24
aleala lubi tę wiadomość
-
Jaki kolor walnełas?
Edit: życie potrafi byc przewrotne nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:29
-
nick nieaktualny
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/339e6931cdcc5611
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:35
-
nick nieaktualny
-
Mnie za to znowu odwiedza Blejk. Stanowczo nie lubi moich kolacji. Wyjdzie tylko na zdrowie moim udom
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Ja po takiej miksturze posrałabym się na samolocie jak nic...
Ja bym się bała, że jakiegoś pierda puszczę.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Apropo srania. Od kilku dni JaKup sie gniewa na mnie moje chlopisko stwierdzilo ze nie odwiedza mnie wróżka kupuszka
Milego dnia! ;*
-
Ala!!! A jak Cię odwiedzi wróżka kupuszka, to dostaniesz pieniążka za kupę! To tak działa! Powiedz mężowi
Dziś 13. Nic się nie zapowiada póki co na wyklucie. Ponieważ zaczynam czuć presję, to dziś mało mnie będzie.
Miłego i szczęśliwego dnia!aleala, myshka84, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Do kupuszki nie moze byc motena tylko papierek xd
myshka84, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Lauda, wiem jak to jest z tą presją, małutka sama wie, kiedy wyjść, pamiętaj, że po terminie możesz się zgłosić do wybranego szpitala na badania kontrolne - ktg, prezpływy itp.
Ala, trzymam kciuki, będzie kolejny dzidziuś
A męża wystrasz czymś, rozluźni się i poleci -
Lauda śniło mi się, że urodziłaś... Ostatnio sny mam głównie erotyczne (myślę, że ma to coś wspólnego z ciągłym naciskiem na pęcherz moczowy) - przez ostatni tydzień miałam we śnie więcej seksu niż przez ostatni trymestr w realu
Ale dzisiaj żadnych figli tylko dziecię Laudy na świecie. Tak więc czekam...
Miłego piątku 13-tego!! -
Oczyma wyobraźni widze umazane w kupie przescieradło i poduszke a na tym banknot 200 pln xd