Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia nas za bardzo kocha żeby zostawić na pastwe losu, prawda?
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofkors, że Was kocham i jednym oczkiem patrzę - nawet jak wydaje Wam się, że nie
Miałam przed chwilą domową telefoniczną akcję specjalną.
Zadzwoniła teściowa, od której nie odebrałam - co sę bedę nerwy psuła... Widocznie ona zadzwoniła do mojego męża, mąż dostał białej gorączki i po 4 telefonach do mnie, zadzwonił do mojej przyjaciółki. Ona na szczęście nie dzwoniła, a napisała.
Oddzwoniłam do męża, powiedziałam cyt."czy ja już się w spokoju wysrać nie mogę?!" i sprawa załatwiona (a właściwie obie: telefoniczna oraz wróżka kupuszka)
aleala, Cytrynka_, Yousee, Basik122, emaj, ciri22, Blondik, Maczek, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
Lauda ale na jednorozca bylo?
No niestety cos czuje ze Ty teraz bedziesz miala wiecej takich akcji. Ze nic tylko telefon na szyji i do kibelka razem z nim. Ewentualnie dla najbardziej niecierpliwych musisz pisac sms ze idziesz na klopa i przez kolejne kilkanasie minut nie odbierasz telefonu -
Lauda ja to ci współczuję bo wiem jakie to wnerwiające jest. Do mnie tak wszyscy wydzwaniali jak byłam z Maksem w ciąży. Codziennie jakieś telefony albo smsy. Nerwicy szło dostać. My cię tu nie poganiemy i nie pytamy. Luz Blus co ma być to będzie.
-
Cytrynka_ wrote:Widzialyscie na listopadzie? Dziewczyna wstawila zdjecie majtek i pytala czy to plamienie implantacyjne... Na szczescie post usunela. Ale jakby ktos chcial to mam skopiowany
kurde, co mnie omija"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O boszzzeeeeeeee dziewuchy! Poszczałam się ze śmiechu!!!
Zdjęcia nie widziałam, ale to MOJA ULUBIONA UŻYTKOWNICZKA ostatnio!!!
Pisałam do Zwei, że gdyby chciała, aby jej jajowody załkały, to musi prześledzić wpisy tej laski!!!
zwei_kresken, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Szukalam ale nie moge znalezc...
Ja mam w schowku bo jestem na tel i musialam kopiowc link...ale tez trzeba skopiowac
znaczy moze to bylo w czyims komentarzu jako cytat ale jest
Boziu a co? Az taka wspaniala uzytkowniczka? -
A jaki ma nik? chętnie sobie luknę
Komu powróżyć z wykresu? Jedną zmusiłam do oblania patola i wysikała 2 kreski. Komu! komu! bo idę do domu!
Lauda jak cię ktoś zapyta czy rodzisz to napisz "tak... rodzę kupę"aleala lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...