Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Boziu piekna gownoburze chyba rozpetalas ze swoim poczuciem humoru
Eeee chyba nieeee
Edit: ale nadal jestem w szoczku... majtki z kleksem będą wspominane równie ciepło co szczęściara i jej <seksik,seksik>Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:58
-
A ja sie zastanawiam... Bo skoro Bozia to jedna z wiedzm jakby nie patrzec to nazwanie jej podla (w sumie ogolnie nas nazwala podlymi) to jakby nie patrzec komplement...
Lauda a jak ktos Bozie zglosi do moderatora to trafia to do Bozi czy do kogos wyzej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:00
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ależ macie newsy, ja jak zawsze spóźniona... Ide buszować w poszukiwaniu linka
Też chce się pośmiać
Edit: znalazłam. Zgadzam się z Yousee, żałuję że widziałamA dziewczę faktycznie zabawne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:16
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Mnie się wydaje że ją Ibisz nawiedził a nie Alexis. Goście się jej pomylili. Wiecie co, ja się potrafię nakręcić ale to już było extremum
Boziu dobrze że ci nie rzuciła uroku na żabcie albo nie wyzwała od wyrodnych matek
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ejj dla mnie to nie żadne plamienie, a zwykły pierd jak to któraś z Was ładnie określiła.
Boszzz co za czasy... czy ona nie zdaje sobie sprawy, że jej majtochy będą wałęsać się po sieci do końca świata...
Marzusia, ja zabobonna nie jestem. Ale głupiznę słabo toleruję.aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podobno na angielskich/amerykańskich forach to normalne że sobie majteczki z okresami, Ibiszami, wklejają. Mało tego - fotki śluzu, a reszta ocenia czy to jest płodny czy nie płodny. A tu się obesrane gatki pokazały i już takie halo
Idźmy z postępemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:26
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny