Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Czy jak po herbacie pokrzywowej z pigwamam zgage to cionsza? Przeciez zdarza się ze kobiety pomimo ciazy maja krwawienie w terminie @...
aleala lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Cytrynka_ wrote:Czy jak po herbacie pokrzywowej z pigwamam zgage to cionsza? Przeciez zdarza się ze kobiety pomimo ciazy maja krwawienie w terminie @...
aleala, myshka84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Z ta beta to prawda... Przeciez nie dalej jak wczoraj czy przed wczoraj na listopadzie ktos madrze napisal ze czasami beta w jeden dzien ujemna a za tydzien wskazuje na 6 tydzien.
Czyli jak nic za jakies 10 dni zamiast robic testy ovu powinnam sikac na patola ciazowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 18:10
-
nick nieaktualny
-
Moje drogie. Wbijając się w dyskusję na temat wrzucania w internet malowniczych fotek swoich poplamionych majtów, mam super-istotne życiowe pytanie.
Otóż zrobiliśmy z małżem piekielnie mocną nalewkę kawową. No serio. PrzedobrzyliśmyZa dużo kawy, za długo naciągała. Jest czarna niczym otchłanie piekielne.
Chcielibyśmy przerobić ją na likier. Myślę, że ma szansę być czadowy. Pytanie brzmi: jak? Zwykłe mleko? Skondensowane? Cukier? Miód? Jak się za to zabrać?
Co zrobić z kawowym wyciągiem na spirytusie, żeby stał się mlecznym likierkiem?
Lauda? Zwei? Ktoś?lauda., ciri22, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Otóż Lauda względem trunków zawsze służy
Na szklankę nalewki dolej odpowiednio 250 ml mleka skondensowanego oraz 125 ml śmietanki 30%. Zmieszaj dokładnie i trzymaj w lodówce.
To taki domowy Baileys.
Jeśli nalewka wyszła Wam mocna i gorzka, to możesz użyć mleka słodzonego.
(troszkę się uśliniłam na myśl o takich dobrociach)Maczek, WiedźmaMaKota, aleala lubią tę wiadomość