Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:Mam stanowczo za dużo czasu na L4, zaglądałam w pamiętniki, to trochę dołujące
Uszy do góry. I nie czytaj czegos co Cie dołuje i nie zawiera klauzuli o informacjach fikcyjnych... Okna myj jak czasu masz za duzo ;* -
aleala wrote:Uszy do góry. I nie czytaj czegos co Cie dołuje i nie zawiera klauzuli o informacjach fikcyjnych... Okna myj jak czasu masz za duzo ;*
a poza tym muszę trochę brzuch pooszczędzać, bo ostatnie dni ciągle na szmacie
mam nową inspirację: znaleźć receptury na domowe środki czystości i je wytworzyć - to już w miarę ogarnięte bo soda, ocet, cytryna.
Ale gorzej z kosmetykami. Też chcę znaleźć naturalne sposoby na pielęgnację, bo ostatnio uświadomiłam sobie czytając jakiś artykuł, że to wszystko w nas przenika i się odkłada
EDIT: idę obczaić gównoburzę, Boziu nie usuwaj nic na razie...
EDIT2: na razie słaba, poczekam aż się rozkręci. Co ni tak z tą angie? bo nie śledzę dokładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 17:42
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Nie myję okien, bo w miarę czyste są
a poza tym muszę trochę brzuch pooszczędzać, bo ostatnie dni ciągle na szmacie
mam nową inspirację: znaleźć receptury na domowe środki czystości i je wytworzyć - to już w miarę ogarnięte bo soda, ocet, cytryna.
Ale gorzej z kosmetykami. Też chcę znaleźć naturalne sposoby na pielęgnację, bo ostatnio uświadomiłam sobie czytając jakiś artykuł, że to wszystko w nas przenika i się odkłada
Olej kokosowy nierafinowany. I ogolnie wszystkie nierafinowane olejki i masła. Mieszać w proporcjach jak komu pasuje. Wystarczy.
Do mycia włosów mieszanka z sody, ale może tak Ci wyczyścić włosy ze na poczatku bedzie niezłe siano. Szczególnie jeśli teraz używalas duzo silikonow. Łagodniej to szare mydlo. Chociaz tez zdziera niezleYousee lubi tę wiadomość