Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Coś na śmierdzące tory ta rozmowa poleciała
Aluś coś tam widać na fotce czyli w realu był zaciesz
Jaki tam zaciesz, ja sceptykiem jestem ;p póki nie urodze to nie uwierze ;pmyshka84 lubi tę wiadomość
-
Hahaha Wiedźmy na Was zawsze można liczyć, uśmiałam się wchodząc tutaj dziś
JaKup pod poduszką... a za żelaznego JaKupa jest więcej kasy? Może swojego włożę?
Mnie się za to dziś w nocy śniło, ze znajoma, która ma trójkę dzieci (5l, 3l i 7 miesięcy) jest w kolejnej ciąży. I najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że to jej mąż ją o tym poinformował.
Edek: Lauda ja nie będę naciskać na Ciebiejak dziś nie urodzisz to jutro jak ktoś zapyta kiedy rodzisz możesz powiedzieć jak ja, że wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 10:06
aleala, myshka84 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
melduję wizytę Czerwonego Pana.
spóźnił się, ociągał, ale dotarł.
dobrze, że ta temperatura, spadła już wcześniej, bo bym się tak wkręciła że ciąża że szok. a tak musiałam się spodziewać takiego biegu wydarzeń
i tylko wstając co rano macałam, czy jeszcze mnie cycki bolą - i dziś już nie bolały.
pozdrawiam gorąco
ps. Lauda, jak dla mnie możesz nawet wcale nie rodzić. kobiety w ciąży są bardzo ładne, a i dziecko jest łatwiejsze w obsłudze póki siedzi w środku
edit: aha, i dodam, że moja siostra też miała mały brzuch, choć nie tak mały jak Ty, i przenosiła córkę prawie o miesiąc, choć ostatni tydzień już pod stałą kontrolą - były też pomysły wywoływania, ale w końcu sama ruszyła. obie zdroweWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 11:05
Flp 4,6-7 -
Mysha to teraz wiesz nowy cykl nowy blejk
a jesli chodzi o bol cyckow to ja chetnie swoje obetne tak bolą do tego utrzymujący sie od tygodnia ridżowy bol brzucha mix doprowadzający do wqrwa 500
myshka84 lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Jaki tam zaciesz, ja sceptykiem jestem ;p póki nie urodze to nie uwierze ;p
Mnie przed Dziadem potrafił brzuch boleć 10dni. W tamtym cyklu żarłam castangus i nie czułam że dziad idzie. Za to miałam wybitną ciąże wykresową zakończoną nie zieloną a czerwoną kropką. W sumie to nie wiem co gorsze? Tak się oswajałam z kochankiem, a tu mnie wziął zgwałcił z nie nacka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 11:57
aleala lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja tam fasolki nie potrzebuje. Wystarczy ze brzuch wypne i jak nic 3 miesiac. Musze sie za to jakos zabrac. Tylko jak? Jak w pracy tyle pysznosci na polce? I coraz nowosci przyjezdzaja? I jak to tak? Nie sprobowac? A potem klient zapyta czy dobre a ja nie wiem?
marzusiax, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Ridża jeszcze nie ma, ale po 5 minut latam do klopa bo wydaje mi sie że przylazł
-
Ciri na brak Jakupa dla ciężarnych, karmiących, a nawet bobasów polecam Dupalak
Słodki syropek.
Odrobina - fryzura i włosy mega
Ala na tel niestety nic nie widzę
Prośba do ogółu. Wrzucając linka dajcie proszę przed linkiem [ u r l ] i na końcu [ / u r l ]. Oczywiście bez spacji. Dzięki temu nawet będące na tel zobaczą co chciałyście przekazać. Niestety bez tego link się "chowa" i nie zawsze da się go skopiować.
odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość