Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Džejzi wkręcała sobie i innym swoją ciążę, rozwój jej dwójki z trójki bliźniaków był emocnjonujący, nieszablonowy i pewnie dłużej laski by to łykały, gdyby nie okazało się że kradła zdjęcia usg innej dziewczynie z Ovu.
-
A koleżanka niepokalana, to nie stosowała pregnylu? Ktoś jej powiedział, że może zakłamać wynik?
EDIT: poprawcie mnie jeśli coś błądzę, ale zafundowałam sobie 2 godzinną drzemkę i jestem lekko nieprzytomnaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:04
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma co rozkminiac niech jej sie uda i tyle moze rzeczywiscie miala podrobke Ridża, moja mam ze mna miala przez 3 miesiace normalne krwawienie a pierwszy test ciazowy wyszedl jej chyba w 6 lub 7 tygodniu ciazy, czyli po krwawieniu.
Edit: Maczku widac ze sie rozmowa nie klei bo juz zajmujemy sie pierdolami
niech ktos zarzuci temat kupyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszyscy Wasi Jakupowie są u mnie. Sorry!
Jedyna rada jakiej mogę Wam udzielić, która u mnie działa, to picie wody oraz wieczorem kubeczka ciepłego mleka z 3 łyżeczkami mielonego siemienia lnianego (taki kisiel się zrobi, ale nie jest złe).
Poza tym im mniej glutenu, tym mniej zapchane flaczki.
-
nick nieaktualny