Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedźma mój poród rzeczywiście był niezły. Z perspektywy czasu i z opowieści innych stwierdzam, że cudny. Gdyby tylko dali mi znieczulenie wcześniej, a nie tak by zadziałało od połowy partych byłoby bosko
Choć z drugiej strony, przynajmniej pierwsza noc była fajna, bo nic nie czułam i się wyspałam
Dobra zrobiłam reklamę, może ktoś w końcu przejmie moje łożysko?!
A co do wagi, to ja mam dziecko Miszelę (pisownia celowa) - tyje średnio 400g na tydzień, ma już trzy brody i jest oponiaste (kąpiel coraz dłuższa, bo trzeba każdą przestrzeń międzyfałdziastą umyć) ;p
AAAAAAAAA ZUUUUU!!! Jaram się jak pochodnia! Temperatura swoją drogą, kreski swoją. Pisałam już, że na poczatku ciąży jak leżałam w szpitalu miałam cały czas ok. 37 stopni to mi piguły zbijać chciały, bo 36,6 to jest norma
Proponuję zmianę z Zuu na Zołzo! Czemu dopiero dzisiaj!?
Ahhh stawiam na betę 158,12!
----
Zwei muszę Cię poprawić. Dżejzi miała trojaczki, ale jedno się wchłonęło i zostały bliźniaki:D (i już widziałam, że mnie Lauda poprawiła) ;p
Lauda nie umiem do Ciebie wysłać wiadomości na priv, więc poszedł sms (TO JAAA;p
lauda., Maczek, ciri22, odrobinacheci, zwei_kresken, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha
usmialam sie a teraz poplakalam
http://deser.gazeta.pl/deser/1,111858,17884669,Niewidoma_mama_poszla_na_rutynowe_USG__Zobaczcie_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_DeserWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:02
Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emaj ja też przyczytałam słoiczek, i czytam dalej bo przecież co to dziwnego żeby łożysko pakować do słoika? Miała przecież zamrozić bo kandydatek brakowało to w słoiczku wygodniej ;p a podobno ma dużo wartości odżywczych. Niektórzy to nawet zjadaja łożysko.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Melduje sie po dwugodzinnych konsultasjach lekarskich:
Fala przepływu zwrotnego zmniejszona, elektroda już nie migruje po komorze, rytm zatokowy nie przekracza ahr-u. Czyli wracam do normy, swojej normy ;p a i dzieciaczka robic moge tylko ze caly czas brać te nowe lekiemaj, JoHanna, zwei_kresken, odrobinacheci, Yousee, Morwa, marzusiax, Maczek, ciri22, Katarzyna87, Baronowa_83, WiedźmaMaKota, lauda., Blondik, myshka84, Vesper, kattalinna, Emma80 lubią tę wiadomość