Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yousee, Wiedźma, JoHanna - załapałyście się do worka "wszystkie wiedźmy" w pierwszym poście
Odrobina, zgadzam się z tym, co napisałaś...lauda., JoHanna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Rozbijam dzisiejszy dzień i żądam, był on lepszy dla każdej z nas od poprzedniego.
Wszystkim dedykuję piosenkę mojego mistrza Grechuty i jestem jak najbardziej za zwolaniem wielkiego sabatu. Proponowalam już, żeby w Andrzeja - toć nożem jakiegoś Andrew utopić
MAREK GRECHUTA - Dni ktorych nie znamy: http://youtu.be/oG6pEolAKm8Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 06:56
ciri22, kattalinna, WiedźmaMaKota, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLauda zeby tak bylo
zeby byl lepszy.
Ale zaczelo sie od ugoszczenia pytonga w jego jamie a juz baaaardzo dawno tego nie bylo wiec ma szanse zostak okrzykniety o wiele lepszym dniem niz wczorajszyaleala, Blondik, lauda., WiedźmaMaKota, Vesper lubią tę wiadomość
-
moja od 3 próbuje zrobic kupe, steka i sie budzi...eh....prosze o jakies czary na wywołanie jakupka
widziałyscie nowa reklame h&m z k. perry? marzy mi sie jej czerwona długa sukienka...
miłego dnia
sorki za błędy, ale odzyam sie tylko w czasie karmien i pisze jedna reka -
Blondik jak juz od 3 dni sie malutka męczy to spróbuj termometr w dupcie jej wsadzic to pobudza ruchy jelit.
-
nick nieaktualny
-
Fakt, pewnie chodzi o godzine, na usprawiedliwienie mam fakt ze pisałam to przed pierwszą kawą i moje zwoje mózgowe jeszcze nie trybiły jak trzeba ;p
lauda. lubi tę wiadomość
-
Odchodzi sie od termometra bo można krzywdę zrobic. Lepiej masaz brzuszka, podkurczanie nozek i mama może zjesc jakies rozluzniajace rzeczy typu suszone śliwki.
Przynajmniej tak nam polozna tlumaczyla.Vesper lubi tę wiadomość
-
Znajoma mi dzisiaj zasugerowała, że jestem złą matką, bo idziemy z mężem w sobotę do kina. Napisałam jej żeby się odpier*oliła
tak, to na pewno będzie lepszy dzień
lauda., kattalinna, emaj, Baronowa_83, ciri22, Maczek, aleala, Blondik, odrobinacheci, JoHanna, Basik122, Vesper, myshka84 lubią tę wiadomość
-
To ja jestem potworem. Bo jak młody mial 2 miesiące to pojechalam na koncert ac/dc
A teraz maz chce kupic bilety na iron maiden na lipiecMaczek, aleala, odrobinacheci, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny