Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Do karmiących Wiedźm macie jakies ciekawe propozycje jedzeniowe przy karmieniu? Powoli kończą mi się pomysły co sobie namaszkiecic na obiad.
Edit
Wszystkim Katarzynom oczywiście najlepszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 15:17
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 15:22
Martynka30, WiedźmaMaKota, odrobinacheci, Vesper, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:
DobreMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:
-
marzusiax wrote:
Edek: skasowałam bo spoilerWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:38
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:
Tymczasem ja uciekam na paznokcie
Edit Katarzyny wszystkiego dobrego. A naszej Katarzynie wszystkiego najzajebistszego :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:43
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna wszystkiego naj :*:*:*
Wybaczcie ,że się nie odzywałam, ale jak już Zuu wie (nie chciałam jej stresować) to wam również napiszę. Nie jestem już w ciąży i szybko w niej nie będę.. reszta na listopadzie. Co nieco więcej wie Vesper i Zwei. Odezwę się za jakiś czas. Zaklepcie mi proszę 1313 stronę.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co jest w tym najgorsze ? To ,że myślałam ,że już nic mnie w życiu nie złamie a jednak. Nigdy nie mów nigdy. Może gdyby to miało miejsce w szpitalu ,gdyby nie przerażał mnie tak mocno zabieg łyżeczkowania, przysłaniając wszystko inne, było by inaczej. A tak to wspomnienia za bardzo wbiły mi się w pamięć i za uja szybko ich nie wywalimy z mężem z łba:( muszę na nowo pogodzić się ze swoim ciałem ,którego niecierpię jeszcze bardziej.
-
nick nieaktualny
-
Morwa
Świeczka się pali w Waszej intencji... pamiętam o Was...
...
(*)
nie obwiniaj się, proszę... !
edit: Zaklepuję wszystkie Wiedźmy! a szczególnie Morwę i ZweiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:08
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"