Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Odrobina a co będzie na 1313 stronie? Znając wiedźmy to nawet podwójny pech nie przeszkodzi w dyskusjach o JaKupach
1313 dobra numerologia jak dla mnieTym bardziej dla wiedźm.
Zwei może faktycznie wtedy Kleksa popełni
To co może impreza z okazji 1313 tylko jaki temat?
-
Wiedzmy
melduje sie po kilkudniowej nieobecnosci ( wieczorem postaram sie Was nadrobic) ;*
Wyobrazcie sobie jak ludzie bywają okropni. Moja babcia postanowila wyremontowac kilka pomieszczen w domu. Zatrudnila sąsiada (wiadomo, na wsi trzy domy na krzyż wiec jeden robi u wszystkich) ten ochoczo wzioł się do roboty od rozpierdolenia sciany, niestety nie tej którą planowo miał usunąć.... Babcia starowinka we łzach że c óż on narobił, a ten że jak jej sie robota nie widzi to on robić nie będzie! Trzasnoł drzwiami i poszedł. W śród wnucząt zrobiliśmy wielką mobilizacje i przez weekend wyremontowalismy cały dom. Wkońcu było nas 15 osób! Przed chwilą wróciłam do somu odzyskując dostęp do internetu! Mojemu psu na wsi bardzo sie podobało bo latał po ogródku jak chciał a babcia dawała mięsko i kosteczki, nie to co teraz mieszkanie i sucha psia karma phieee
Buuuziaki!emaj, Maczek, odrobinacheci, JoHanna, zwei_kresken, Vesper, myshka84, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:1313 dobra numerologia jak dla mnie
Tym bardziej dla wiedźm.
Zwei może faktycznie wtedy Kleksa popełni
To co może impreza z okazji 1313 tylko jaki temat?
Proponuję w klimacie starych seriali, wszak 1313 to numer żółtej taksówki ZmiennikówVesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Chciałam zaznaczyć, że mój małzonek jest Jakub i mi to piękne imię zbrzydziłyście, nie może być Edward? Na Edwarda kupa twarda na ten przykład:)
Zuuuu dopiero zauważyłam, gratuluję i ściskam kciuki!!!!
Nawiedził mnie przedziwny Ridż pierwszy dzień plamienie, drugi powódź i teraz od 3 dni plamienie, wie któraś, czy castagnus może takie Ridże robić, bo u mnie zwyczajowo 6 dni z czego 3 dni powodzi i 3 średnie.Maczek, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Wylazłam z wanny z orgazmem, bo doszorowałam przestrzeń wokół paznokci xd
Powiem Wam ze taka nieplanowana intensywna akcja była mi potrzebna, mimo fizycznego zmęczenia czuje jak mi psycha wraca na właściwe torypozatym przeczekałam delegacje pytonga i po prawie 3 tygodniowej krucjacie zamierzam go dzis tak w jamie ugościc że ho ho
Maczek, Yousee, kattalinna, Katarzyna87, Vesper, odrobinacheci, zwei_kresken, emaj, WiedźmaMaKota, macduska, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Cytrynko Ty sie nie smiej bo ja tą opcje bardzo poważnie traktuje, ale moze jak rozwalimy to wyro to kupimy takie nowe ładne i wysokie? *.*
-
Pytong wyszedł z wanny. Do jutra
Maczek, Marta.83, kattalinna, odrobinacheci, emaj, myshka84, lauda. lubią tę wiadomość