X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.

Paulinę znam jedną, sama się nazywa Paulą.

Znowu wyjszczałam jedną krechę i jajniki mi opadły. Uprzejmie proszę o jakieś dobre słowo. Ech...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 08:30

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Lady sobie drzemke uciela chyba. Albo boi sie kataru.

Co sie dzieje z Ala?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 08:07

• Blondik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pada śnieg, pada śnieg :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bry.

Paulinę znam jedną, sama się nazywa Paulą.

Znowu wyjszczałam jedną krechę i jajniki mi opadły. Uprzejmie proszę o jakieś dobre słowo. Ech...
    W tym cyklu się nie udało to uda się na Gwiazdkę i będzie cud Bożego Narodzenia. Głowa do góry.

U mnie napadało w nocy i jest pobielone ale tempka jest w pluszu więc się śnieg długo nie utrzyma.

Vesper, macduska lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:01

kattalinna, Vesper, Basik122 lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj a dlaczego nie?
    Gorzej jakby Jakuba chcial...

• emaj Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:01

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojej siostry córka nazywała się roboczo aż do porodu Eustachy. a syn Helga. czy Hilda? ;)
    w obu przypadkach nie znali płci :P

edit: oczywiście po porodzie dostali inne imiona. :D

edit2:
    melduję dziś ciąg dalszy pięknego bagna, ale nie wiem czy to nie zasługa żelu.
    najpiękniejsze bagno leci mi z nosa, tam jednak żelu nie aplikowałam :D

dziś pracuję z łóżka. fajnego mam szefa :)
    muszę się pozbierać do jutra.

dobrego dnia Wam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 11:09

Blondik, Vesper lubią tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    U nas wieczorem zrobiło się biało w jakieś 30 min. nawet nie wiedziałam, że śnieg zaczął padać. Na szczęście nie muszę dziś wyjeżdżać. Vesper mam zimówki :)

Jak uda mi się zajść w ciążę, to nie wiem jak przetłumaczę mojemu facetowi, że nie możemy dziecka nazwać Dżej dżej :D wzięło się od Pingwinów z Madagaskaru i piosenki Juliana "To ja i mój JJ"
    ja tak siostrzeńca nazywam ;) rodzina częściowo przyjęła. Nie cierpię jego ojca...

age.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Skoczowie jest podobno Dżordż - nie George. Wyobraźnia ludzka nie zna granic

Ala coś cichaczem odwiedza of. Zaznacza temp i znika

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie widze ze na szpiega zaglada. A martwi mnie to jej plamienie. A ona sie nie odzywa. Ehhh...

Alu jak nas czytac to daj znac ze zyjesz i jest ok.

Emaj mozesz nadac dwa imiona np. Jan Jarosław bedzie powaznie. A w skrocie JJ.
    Bo z tego co sie zorientowałam np tutaj w szkocji jest duzo dzie i na ktore mowi sie Tidzej, Dzejdzej, blablabla... I to sa skroty. Od Tom Junior, John Junior, blablabla... Wiec mozecie tez w te skroty isc. Jak dorosnie to problemow nie bedzie ;)

Właśnie dokonalam transakcji wymiennej. I dzięki niej jestem w posiadaniu polskiej whiskey i nalewki z rokitnika. Myslicie ze na endo będą ok?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam rokitnika, ale samo słowo "nalewka" gwarantuje sukces ;)

Vesper lubi tę wiadomość

age.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rokitnik bardzo zdrowy, a w połączeniu z alkoholem myślę że jeszcze lepszy. Tylko że mega kwaśny

Blondik, Vesper lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, wkurzyłam się...byłam na spacerze z Madzią i Rufikiem. chciałam wejśc do apteki, zawsze zostawiam Rufika przywiązanego do słupka przed wejściem i grzecznie czeka... policjanci pogrozili mi palcem i nie pozwolili... kurde bele, za to można mandat dostać? zawsze chodzę z Rufim do sklepu...wrrr...poszłam do drugiej apteki i tam przywiązałam Rufika :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    U nas wieczorem zrobiło się biało w jakieś 30 min. nawet nie wiedziałam, że śnieg zaczął padać. Na szczęście nie muszę dziś wyjeżdżać. Vesper mam zimówki :)

Jak uda mi się zajść w ciążę, to nie wiem jak przetłumaczę mojemu facetowi, że nie możemy dziecka nazwać Dżej dżej :D wzięło się od Pingwinów z Madagaskaru i piosenki Juliana "To ja i mój JJ"

no właśnie... ponoć te zimówki były jedną z przyczyn, one (jak słyszałam) nie odprowadzają wody i ich przyczepność jest inna... Mój sąsiad odruchowo zaczął hamować, a w przednionapędowym w takich sytuacjach ponoć trzeba dodać gazu albo zdjąć nogi z pedałów :P dostał drugie życie od losu mimo dachowania :D

Mnie się ostatnio mąż o Fasola pytał ;) Śmialiśmy się (cóż innego zostało), że fasolka jest. Ale po bretońsku :P Imię będzie ukoronowaniem dzieła :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 13:37

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    kurde, wkurzyłam się...byłam na spacerze z Madzią i Rufikiem. chciałam wejśc do apteki, zawsze zostawiam Rufika przywiązanego do słupka przed wejściem i grzecznie czeka... policjanci pogrozili mi palcem i nie pozwolili... kurde bele, za to można mandat dostać? zawsze chodzę z Rufim do sklepu...wrrr...poszłam do drugiej apteki i tam przywiązałam Rufika :)
    Jacyś walnięci chyba, też zawsze zostawiałam psa przed sklepem i nic nikomu nie przeszkadzało.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka tyle, że po polsku skrót od Jan Jarosław to Jotjot :D swoją drogą ciekawie to by było :D

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta.
    Mało mnie dzisiaj - nie tylko na forum, ale mnie we mnie.
    Od wczoraj zmagam się z ultra migreną, a na apapie długo się chyba nie da.
    Postałam sobie chwilę na tarasie, żeby pooddychać świeżym powietrzem (Żaba pooddychała sobie ze mną - pierwsze werandowanie za nami, jutro skusimy się na kilka minut spaceru, wedle zaleceń położnej).
    Macie może jakieś sposoby na pierniczony ból głowy?

Macduska masz moje dobre słowo, rękaw do pochlipania i olbrzymią, mleczną pierś do przytulenia. Dziabnij winiacza na zalanie smutków, dziabnij jeszcze jednego na rozweselenie i szykuj się do nowego cyklu.

atdc20mmxp7m5026.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda podoba mi sie Twoja rada odnosnie winiaczy ;)

Wiedzma teraz wszyscy wszystko zangielszczaja. To i skrot mozna po angielsku czytac ;)

• Maczek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda, pisałam już kiedyś o sposobie mojego małża - czarna kawa z cytryną.
    Fuj ;) Ale może coś da :*

EDIT:

Pluszowa macico, wino jest dobrą rzeczą. Ja sobie jeszcze często przed robieniem sikańca kupowałam kinder niespodziankę i po negatywie żarłam zakazany cukier i zaliczałam regresję, bawiąc się zabawką z jaja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 14:06

K7KTp2.png
    VMlC.png
‹‹ 1306 1307 1308 1309 1310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ