Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Emaj kiedyś w akcie desperacji namalowałam sobie drugą kreskę długopisem.
Basik na cycu. Raz dałam mm bo myślałam że Maja się nie najada. Lekko licząc, że darła się do 2:30 to spała 3h. Więcej mm nie dostała.
Edit: BłędyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 10:33
-
nick nieaktualnyWitam z rana, bagno dalej rozciągliwe ale jakby mniej i koloru mlecznego dostało. YOUSEE również posyłam Ci bagno bo ja już mam dość i za dwa tyg chciałbym siknąć na patyka.
Edit: oo jestem już w 3 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 10:51
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEva82 wrote:Kacha ja na ostatni cykl zakupiłam test i zamierzam sikać 13-go. Tym razem wyprzedzę Ridża z testem
Nie nastawiam się na II kreski, chyba że będą świadczyć o moich 2 torbielach.
Jako że to dzień moich urodzin życzę sobie abyś wysikała dwie krechy, ale te właściwe z powodu fasola.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:16
-
Katarzyna87 wrote:Emaj kiedyś w akcie desperacji namalowałam sobie drugą kreskę długopisem.
Basik na cycu. Raz dałam mm bo myślałam że Maja się nie najada. Lekko licząc, że darła się do 2:30 to spała 3h. Więcej mm nie dostała.
Edit: Błędy -
Odebrałam właśnie szczochy, a raczej wynik analizy. Wszystko w normie. Czyli nie nery ; D
Eva82, emaj, Maczek, Blondik, zwei_kresken, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam tak. Odkad staram sie unikac glutenu zauwazylam ze nie jestem non stop senna. Wczesniej nawet intensywny ruch nie byl przeszkoda zeby przysypiac. Teraz mam jakos wiecej energii. A jak raz zjadlam kawalek pizzy to automatycznie sennosc sie wlaczyla... Czy to mozliwe ze to tak szybko dziala?
-
Ja też jestem ciężka w dietach. Ale poki co tylko ta pizza zgrzeszylam odkad postanowilam na poważnie z tym skończyć. Chociaz nie powiem. W domu mam dużo mąk bezglutenowych Ale bez certyfikatow (czyli ze moga byc zanieczyszczone). Teraz chyba zacznę inwestowac w te certyfikowane. Chociaz tu o nie ciężko.
-
13 grudnia, będzie ważna data
Urodziny i dwie CIĄŻOWE kreski!
Basik mnie się serce krajało, bo myślałam, że jest głodna. Znaczy była bo w cyckach posucha była. To był błąd bo bardziej po tym cierpiała. Ja też wolę się nie wyspać. Każda s(ta)raczka marzy o niewysypianiu się. Wiem, bo sama tak miałam. -
hejka, dziewczyny...ratunku...wy tu tak gadacie o chcicach, pytongowaniu, a ja się zablokowalam ...nie było jeszcze pierwszego razu po porodzie, choc od gina juz mam zielone światło od zeszłego tygodnia...spinam się, boję bólu, no i czuję się taka jakaś...brzydka
coś ze mna nie tak
i nic z tego nie wychodzi poza spinką z małżem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 14:05