Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Okej Cytrynko
muszę zrobić pierniczki bo pan Pieseł bardzo lubi
Żarcik takisama zeżrę większość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Morwa mamy drugą rocznicę w ten sam dzień
, czy wiesz, że jest to również dzień powstania radia maryja ;P?
Nam przyjaciele zrobili genialną imprezę, dostaliśmy mnóstwo bawełnianych prezentów z okazji bawełnianej rcznicy:D każda okazja dobra, żeby zrobic impreze!Morwa lubi tę wiadomość
-
sniezka81 wrote:Morwa mamy drugą rocznicę w ten sam dzień
, czy wiesz, że jest to również dzień powstania radia maryja ;P?
Nam przyjaciele zrobili genialną imprezę, dostaliśmy mnóstwo bawełnianych prezentów z okazji bawełnianej rcznicy:D każda okazja dobra, żeby zrobic impreze!
Edit : 8 grudnia powstała a my rocznicę 7 grudnia mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 22:40
-
Morwa no my też 7 wczoraj podawali, że to rocznica, ot smuteczek. My jesteśmy niewierzący, ale jkby nam ojciec dyrektor bentleya chciał podarować,nie powiem nie
W sobotę natomiast drogie wiedźmy rocznica naszego wątku! Ja będę akurat na świniobiciu, także będę gromko nasze zdrowie pić!
Edit - my po 9 latach w roku kiedy co chwilę lądowałam w szpitalu postanowiliśmy się pobrać, musieliśmy tylko poczekać, aż mi gips zdejmąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 23:19
-
Morwa wrote:Tu jest problem,niestety miałam tak samo -ja alkoholik
Zazdraszczam bagnaja oeparol włączyłam z supli i może też się pojawi.
aleala lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Dzien dobry z hedesu temperatutowego! Siuśki zaniesione do analizy, poniedziałek czas zacząć!