Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa, takich przygłupów jest więcej...ja ostatnio usłyszałam pytanie czy wiem kiedy mam dni płodne ? i czy umiem sobie to obliczyć...bo jak nie to "ona" mi pomoże, ma kalendarz tylko czy pamiętam termin swojej ostatniej miesiączki?... gdyż moje niepowodzenia wynikają na pewno z chodzenia do łózka w złym terminie:)
można?...można!
Trzymaj się:* -
aleala wrote:Mają pindy tupet.
przydałby się taki klikacz obok lubie to z opcją ZLINCZUJ...
Było kiedyś "nie lubię" , ale zrezygnowali. I dobrze, Trole miałyby używanie
-
A może i faktycznie dobrze, te wszystkie słitaśnie staraczki psuły by nam statystyki za kontrowersyjny pogląd LWD
-
No właśnie jak mogę być tak bezczelna, jedne starają się latami a ja nie potrafię utrzymać, szczyt chamstwa. Muszę przestać zachodzić to problemu nie będzie. Cholipcia po co mi było wczorajsze upić ie męża i pytongowanie , przeca mogę zajść a dupka w do u nie mam :o kolejne poronienie w toku...
Właśnie... nie mam jeszcze wyniku bety z piątku to w sumie nie wiem czy jeszcze w ciąży jestem czy już nie;)
Zwei w poniedziałek robię badania ,te o których pisałaś , długo się czeka na wyniki ?
Edit: próbowałam dzisiaj tego magicznego triki na mojej małej kotce i okazał się nie być taki magiczny. Na do widzenia zostałam pogryziona za ruszania jej bioderkami. Może to działa tylko na płci męskiej. Jaja się obijają i jest jakieś zajęcie ?
P.s. pije wódkę, zaczęłam po 12to taki lek na kaca i kontynuacja uczczenia 2 rocznicy ślubu ,która wypada w poniedziałek
Edit 2 : Cytrynka te "mondre" to tutaj na forum. Nawet możecie wiedzieć ,która to;) a wykresu nie udostępniam bo obawiałam się armagedonu z współczuciem. Ale i tak dostałam takiego słodkiego na priva.
Mamita ,dobrze ,że wiesz kiedy był ostatni Ridż, ja się wahałam, czy zaznaczyć go 22 czy 23, od taka nie rozważana jestem. Teraz to psuje moje statystyki i nie wiem kiedy mam płodne. Już chyba nigdy się nie połapię kiedy one są. Tragedia jakich mało. Ciąża nie jest mi dana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:45
-
nick nieaktualnyNie mam słów na takie pomocne osobniki. I może żeby się nie denerwować odpuszczę pisanie co myślę o takich radach.
Ja bagna rozciągliwego na 10 cm ciąg dalszy. Ja już chce Alexsis, bagnie już podziękuję. Także ten Mikołaju byłam grzeczna dziewczynka w tym roku -
emaj wrote:
Cieszę się, że wam rysunek podobał, komputer mi się zaczął wieszać, więc zjadłam "r", ale nikt się nie zorientował bo takiego słowa nie ma
Połechtałyście moje ego i zachciało mi wrócić do rysowania, na które wiecznie czasu brakuje
Nie chwaląc się, zauważyłam ten brak "r", ale nie chciałam być czepialska.
A potem stwierdziłam, że twórca-artysta ma prawo do tworzenia po swojemu.Widać taka była jego wizja artystyczna.
Dziewczyno, naprawdę masz talent, nie marnuj go, tylko korzystaj i twórz.
literówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 15:26
emaj, Vesper lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emaj - zazdraszczam talentu
Nie tyko do rysunku, ale i do umiejętności odpowiedniego przekazania tematu.
Tematu trolli faktycznie nie ma co drążyć, bo chyba o to im chodzi...
Drogie Bravo - okres mi się spóźnia, a dziś nic mi się nie chce, czy to może być cionrza?
Edit: Dziewczyny - Wasze suwaczki wymiatająWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 16:08
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Nasz Fasol postanowił zapewnić nam dziś trochę atrakcji.
Po pytongowaniu zaczęłam plamić żywą krwią. Wylądowaliśmy na oddziale gin, gdzie zanim doczekałam się badania, plamienie przeszło. Ale byli na tyle uprzejmi, że mimo tego nie potraktowali mnie jak paranoiczki, tylko zbadali i zrobili USG.
Fasol ma się dobrze, wiem tyle, że wg USG 7. tydzień, jest bijące serduszko.
A teraz sobie leżę, odreagowuję stres i będę spokojnie czekać na wtorkową wizytę u swojego doktorka, gdzie pewnie dowiem się więcej o młodym.
EDIT: Morwa, teraz doczytałam. No tylko z liścia dać, bo wszystko opada. Tylko jak tu przez monitor. Współczuję stania się ofiarą cudzej głupotyTulam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 16:18
ciri22, odrobinacheci, Katarzyna87, Emma80, Baronowa_83, Yousee, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Fasol ma się dobrze, wiem tyle, że wg USG 7. tydzień, jest bijące serduszko.
A teraz sobie leżę, odreagowuję stres i będę spokojnie czekać na wtorkową wizytę u swojego doktorka, gdzie pewnie dowiem się więcej o młodym.
Fasol z pewnością chciał z okazji mikołajowej pokazać Wam serduszko.Maczek lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:Fasol z pewnością chciał z okazji mikołajowej pokazać Wam serduszko.
Tak sądzę. Nie mógł się doczekać, aż go wreszcie podejrzymytylko małż nie mógł go sobie zobaczyć, bo go zostawili na korytarzu. A sweetfoci z USG nie dostałam. Także na wtorek wciąż czekamy z utęsknieniem.
Tylko jeszcze jutro do pracy, bleeee... No nic, przeżyje.