Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Melduję, że spałam do 10 a Hania jeszcze 15/20 pośpi, oczywiście 3 razy w ciągu nocy mała budziła się na karmienie ale takie nocki jak dzisiejsza ja uwielbiam.
Co do filmiku to myślę, że działa to podobnie jak otulenie w kocyk (tak aby ręce były skrępowane) Hania jeśli jej nic nie dolega od razu się uspokaja jak ma skrępowane rączki
Edek: Amelcia co u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 12:57
Robimy drugiego Dziedzica
-
Moje dziecko jak tylko je zawinelam to sie wkurzam i zaraz wywalał ręce na górę. Tak mu zostalo, ze jak się go przykryje to wyciąga ręce
-
Dzisiaj Pan Kot odstawił straszny jazgot i też go wzięłam na ręce [a waży więcej niż 5 kilo Kacha
] i przycisnęłam mu łapki do klaty. Zrobił duże oczy, ale wyć przestał. Także to działa na różne gatunki
WiedźmaMaKota, Baronowa_83, Yousee, Morwa, Vesper, Maczek, przyszła mama 2, Blondik, odrobinacheci, emaj, kattalinna, aleala, lauda., Katarzyna87, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Przed chwila poczulam klucie w jajku. Myślicie ze juz moge się ciąża chwalić?
wszak klucie w jajku to oznaka ovu.
A mi dzisiaj nie smakowała kawa! Ta, którą piję od 4 miesięcy! To musi być cionrza!
Vesper, Cytrynka_, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emaj, rysunek świetny! talencik nam się ujawwnił na forum, prosimy więcej
może karykatury każdej z nas? jakiś zbiorowy rysunek jako logo wątku?
co do magicznych rąk - działaale ciężko tak utrzymac małą bułę
zwei, czekamy na kolejne sikanie, nie musisz czekac do pierwszej gwiazdki
odrobina, kiedyś marzyłam o bliźniakach,ale obawiam się, że nie podołałabym
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Dzień dobry
Melduję, że spałam do 10 a Hania jeszcze 15/20 pośpi, oczywiście 3 razy w ciągu nocy mała budziła się na karmienie ale takie nocki jak dzisiejsza ja uwielbiam.
Co do filmiku to myślę, że działa to podobnie jak otulenie w kocyk (tak aby ręce były skrępowane) Hania jeśli jej nic nie dolega od razu się uspokaja jak ma skrępowane rączki
Edek: Amelcia co u Was?
Czuję się wywołana do tablicy wiec odpowiadam
U nas wszystko ok. Cały czas Was podczytuję.
Mój Pan Dzidziuś ma się dobrze, rośnie w oczach i jest super grzecznym małym człowieczkiemObym tym wpisem nie zapeszyła
Niedawno zawarliśmy z Panem Dzidziusiem pakt o spaniu, który zawierał informację że w nocy się śpi a w dzień rozrabia. Na razie wszystko działa poprawnie i Młody np. dzisiaj od rana zajmował się sobą, a raczej zajmował nas sobąa przed pół godziną poszedł walnąć w kimono po obaleniu gigantycznej flaszki
Tak więc, ten tego.... jakoś się kręci, między karmieniem a zmianą pieluch
Vesper, Maczek, Yousee, WiedźmaMaKota, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
EMAAAJJJJ !! jesteś zajebista!!
moja Napoleońska cionrza sprawiła, że na obiad było dziś spaghetti napoli, a na deser ciastko z kremem:D
ŻREM ŻREM I JESZCZE RAZ ŻREM, a do tego idę się zaraz do koleżanki napoić jej własnej roboty cytrynówką, stawiam STUFĘ, że będę blejkować, ale w cionrzy to chyba mogę, nie?!
Maczek, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Ja się nażarłam żurku na śniadanie. Potem walnęłam kefir (o, ja zła matka, te procenty...), następnie żarłam pysznego świeżego ananasa, aż mi gębę wypalił, a potem jeszcze dopchałam mandarynkami. O dziwo Jakup mnie jeszcze nie napadł.
Ani nawet Blejk.
Dalej bym jadła żurek i cytrusy, ale nie mam już miejsca. Jak żyć?Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny